Profilový obrázek

Jana Květoňová

Jana Květoňová
7 027
39. TopUživatel

Knihovnice Uměleckoprůmyslového musea Praha, od 1. ledna 2017 v důchodu.

Středočeský, Praha-východ, Česká republika



    Svatá
    Svatá (2024)
    7
    Nemám ráda "pánbíčkáře" Stracha a na jeho filmy a pohádky se zásadně nedívám. Ale chtěla jsem vidět výkon Jiřiny Bohdalové. Na její věk byl vynikající. I Lenka Vlasáková podala úžasný výkon. Ale ten scénář dokonalý rozhodně nebyl. A hudba nebyla nic jiného než depresívní záležitost. (Mimochodem mohli za ten týdeník zvolit nějaký vymyšlený název. Nikoli konkrétní.) Sedm bodů dávám výhradně dvojici Bohdalová-Vlasáková.
    Vytoč mého agenta
    Vytoč mého agenta (2024)
    7
    Seriál mi připadal velmi nevyrovnaný. Některý díl mě potěšil, že jsem se začala těšit na nový, ale ten se mi zas nelíbil vůbec. Nebo málo. Poslední díl byl dobrý. Zuzana Kronerová s psíkem Gabinem. Rovněž Martha Issová zde zazářila. Ale některé postavy byly tak nevýrazné, že si na ně po odvysílání už ani nevzpomenu. Třeba Táňa Pauhofová. Ale vzhledem k tomu, že na romantické komedie Tv Prima téměř nikdy nekoukám, tak tohle byla docela příjemná změna. Ovšem ten 8. díl jsem si musela pustit z Prima+. Zjistila jsem, že další týden už jde něco jiného a neměla bych ten seriál ucelený, s posledním dílem.
    V karavanu po Polsku (2024)
    7
    Mám Zibiho ráda. I tento seriál se mi líbí. Je vidět, že vlastenectví se u Poláka nezapře, ale na druhou stranu už je patriotem Lanškrouna, kde působí jako kněz. Nemá Pána Boha v každé větě. To je mi sympatické.
    Přání k narozeninám
    Přání k narozeninám (2022)
    6
    Eva Holubová dobrá jako vždycky. Ale jinak celkem slabota! Gayové, módní téma dnešní doby, ztracená děcka, docela nepřehledná spousta různých postav, no taková běžná česká komedie, jaké se teď točí. Něco i vtipného, ale jinak scénář nic moc. Je to taková komedie, při které se dá třeba žehlit nebo luštit sudoku, ... Není to film, který by bylo potřeba sledovat s očima upnutýma na obrazovku. Kdepak jsou ty české komedie jako byla "Vesnička má středisková", "Na samotě u lesa", "Marečku, podejte mi pero", atd , atd., atd., atd. Ale zaujala mě ta rybí dodávka, která měla vzadu i ocasní ploutev! Koho to asi napadlo?! :-)
    Srdce na dlani
    Srdce na dlani (2022)
    7
    Nemám moc ráda ty romantické komedie, co chodí na Primě. No, spíš vůbec ne. Ale tohle se mi docela líbilo. Všichni herci hráli dobře a přirozeně, humor nebyl trapný, dala bych tomu pěkných sedm bodů z deseti. A nejlíp hráli ti baseti! Ani toto psí plemeno zrovna nepreferuji. Ale když jsou ti Váleček se Šalinou tak dobří herci, tak musím být spravedlivá! No ale je to zajímavé, jak ti tvůrci těchto komedií dokážou všechny spárovat. I ten vozíčkář si hned našel milou. Dokonce učitelku!! V životě to tak jednoduché tedy není. Bohužel!

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+45