Profilový obrázek

JaraSlama

2 145

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Cizinci: Kapitola 1
    Cizinci: Kapitola 1 (2024)
    4
    The Strangers Rennyho Harlina je remake hororu z roku 2008, který se snaží navázat na atmosféru domácího teroru, ale přináší málo nového. Film sleduje mladý pár  v opuštěném domě, kde jsou pronásledováni třemi maskovanými vrahy. Zatímco originál vynikal plíživou atmosférou a anonymitou útočníků, remake trpí nedostatkem logiky a zbytečnými rozšířeními zápletky. Herecké výkony jsou solidní, ale film postrádá hloubku a inovaci, což vyvolává obavy, že plánovaná trilogie bude jen opakováním toho, co už jsme viděli.
    Tarot
    Tarot (2024)
    3
    Film Tarot se odehrává kolem skupiny vysokoškoláků, kteří narazí na tajemný sklep s tarotovými kartami. Navzdory slibnému námětu se film potýká s plošnými postavami a předvídatelnými hororovými klišé. Rating PG-13 omezuje potenciál děsu, ačkoliv se snaží vytěžit maximum. Režijní debut Spensera Cohena a Anny Halberg nabízí kvalitní osvětlení a praktické efekty, ale výsledný dojem kazí laciné lekačky a nelogičnosti. Tarot se snaží evokovat starodávnou atmosféru, ale působí spíše povrchně a neoriginálně.
    Back to Black
    Back to Black (2024)
    5
    Další hudební životopisný snímek, kde je Amy zobrazena jako talentovaná dívka s problémy, ale bez tvrdých drog a se starostlivým otcem. Marisa Abela se snaží, ale chybí jí hrany skutečné Amy. Film nabízí povrchní napodobení bez skutečného prožitku, sklouzává k stereotypům a zjednodušením. Back to Black je další z podprůměrných hudebních životopisů, které by měly raději zůstat v zapomnění.
    Garfield ve filmu
    Garfield ve filmu (2024)
    4
    Garfield patří mezi značky, které spolehlivě lákají diváky do kin. Známé postavy a světy se lépe prodávají, zvláště když diváci vybírají pečlivěji. Děti se patrně pobaví díky barevnému a neškodnému humoru, ale dospělí nebudou nadšeni. Chris Pratt a Samuel L. Jackson by mohli originální znění pozvednout, ale český dabing to nedokáže. Film sází na zaměnitelný humor a postrádá klasický garfieldovský sarkasmus. I tak může malým divákům udělat radost, zatímco dospělí si mohou zdřímnout.
    Havěť
    Havěť (2023)
    5
    Obchod s cizokrajnými živočichy je lukrativní byznys, ale někdy se to může zvrtnout. Francouzský horor Havěť, režiséra Sébastiena Vanička, nabízí mrazivý pohled na invazi smrtelně jedovatých pavouků v činžovním domě. Klaustrofobické prostředí a atmosféra strachu z pavouků fungují výborně, i když film trpí pomalým začátkem a několika logickými nedostatky. Přesto je Havěť napínavým a kvalitním hororem, který zaujme nejen fanoušky osminohých zabijáků.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+1