Mr. & Mrs. Smith

62%
Mr. & Mrs. Smith
Komediální špionážní seriál Mr. & Mrs. Smith je dílem Francesky Sloane a Donalda Glovera, inspirovaný stejnojmenným akčním filmem z roku 2005. Vypráví o dvojici cizinců v podání Mayi Erskine a samotného Glovera, kteří získají práci u špionážní agentury. Oba se těší na život v luxusu, plný dobrodružství a cestování, má to však jeden háček. Budou se muset naoko stát manželi – titulními panem a paní Smithovými.




naineko
naineko
1 552 bodů
6
Zatím. Je to na hraně Killing Eve - brakově, naivní nadšení ze špionátorství. Přehršle obvyklých nesmyslů jako krytí se před palbou za dveřmi auta, povídání si mezi lidma (třeba v hromadné dopravě) o supertajné práci v průběhu té práce, sledování na úrovní žáka střední školy, superluxusní bydlení/pevnost a kompromitace na každé akci. Zatím to zachraňuje obsazení a dialogy. Zatím je to snad i ucházející vztahovka v lehce nablblém hávu. Ještě to dostane šanci.
Paul G.Amati
Paul G.Amati
156 bodů
4
Ve scénách kde má o něco jít, je scénář děravej jak tričko Donalda Glovera, když jde dát své "novomanželce" dobrou noc. Jakoby to chtělo navázat na vibe a tempo Killing Eve, ale zatím se to nepodařilo. Pokulhává především v těch aspektech, na kterých to chce primárně stavět. Dialogy jsou často levný a nudný, tak, že si jeden musí říct: "Jestli voni to tak nechtěli schválně".
jako von ten společnej život na sílu je takovej vyšisovanej, to zas jo, ale že byst to chtěl sledovat deset hodin? akci se tu moc ani mluvit nedá, což je velká škoda.
  • Autenticita vztahového námětu
  • Tempo
  • akční scény
  • dialogy
maradusek
maradusek
84 bodů
5
Příspěvek obsahuje spoiler!


Dodatečné informace

Původní název:
Mr. & Mrs. Smith (více)
  • USA Mr. & Mrs. Smith
  • USA Pán a paní Smithovi
  • USA Мистер и миссис Смит
Premiéra v ČR:
2. 2. 2024
Země původu:
USA, Velká Británie
Čeština:
Mr. & Mrs. Smith je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch