DOTA: Dračí krev

76%
DOTA: Dračí krev

Po střetu s drakem a princeznou se dračí rytíř ocitá uprostřed dobrodružství většího, než si kdy dokázal představit. 





Motinski
Motinski
7 282 bodů
7
Porovnávam to dosť často a možno nie úplne fér, ale oproti takej Castlevanii je Dota proste slabšia. Na druhej strane, také Blood of Zeus, ktoré je príbehovo asi bližšie, u mňa obstálo horšie. Hneď od začiatku vidieť veľké ambície do budúcna, väčšinu dejových liniek som si obľúbil, občas som sa ale strácal a pár vecí ma nebavilo že vôbec. Animácia je pekná a pri brutálnejších scénach sa tu s tým vyhrali. Seriál má viac epické súboje ako som čakal, no veľa krát (hlavne zo začiatku) som poriadne nevedel kto je kto a aké má miesto v príbehu. Postavy často spravia niečo čo neviem prečo spravili ale aspoň k tým hlavným som si vedel nájsť cestu. Každa epizóda je krátka a všetko pôsobí energicky a pútavo. Fanúšikovia hry budú ale asi o dosť spokojnejší a hlavne zorientovanejší. 1.séria 7/10 2.séria 7/10 3.séria 8/10
Floridsky
4 376 bodů
8
Hned na začátek musím říct, že vůbec netuším, co DOTA je a seriál jsem si pustil jen na základě doporučení. Nic jsem nečekal, líbilo se mi to, ale nějak extra ohromenej zase nejsem. Krátká stopáž mi vyhovovala. Chválím dobrý vizuál, eRkové souboje a zajímavé postavy. Pokud bude další řada, budu rád.
FAT_YODA
FAT_YODA
1 510 bodů
8
Jako malý jsem trpěl absencí počítače a DOTU jsem tak nikdy nehrál. Od její seriálové anime adaptace jsem tedy nic moc nečekal. Dokud mi ji ovšem nedoporučilo asi 10 lidí. Poté se mé očekávání o dost nafouklo, ale i přes to se celkem naplnilo. Jak jsem psal DOTU jsem nikdy nehrál, a tak nemohu hodnotit samotnou adaptaci, avšak jako člověk nedotčen předlohou jsem si užil parádní fantasy anime se super charaktery a těším se na 2. sérii.


Dodatečné informace

Původní název:
Dota: Dragon's Blood (více)
  • USA DOTA: Dračí krev
  • USA Dota: Dragon's Blood
Premiéra v ČR:
25. 3. 2021
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch