Živí mrtví

83%
Živí mrtví
Americký seriál Živí mrtví (The Walking Dead) vychází ze stejnojmenného hororového komiksu Roberta Kirkmana. Hlavním hrdinou příběhu je šerif Rick Grimes, který následkem střelby upadl do komatu nyní po probuzení s hrůzou zjišťuje, že v zemi propukla zombie apokalypsa. Neplánovaně se stává se vůdcem přeživších lidí a snaží se svou skupinu udržet naživu...




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Jeden z nejlepších hororových seriálu dnešní doby,kterému bohužel s každou další sérií dochází dech. Ze začátku jsem seriál sledoval pravidelně a velmi mě bavil,ale to co se seriálem děje v dnešní době mi už takovou radost nedělá. PS: Masky na seriál vypadají velmi dobře.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Pilot je parádní. Přesně takový, jaký jsem si ho představoval. Teď jen udržet nastavenou laťku a z "Chodců" se stane top seriál nejen letošní sezony.__Verdikt po 1. sérii : 1,2 - paráda, 3,4,5 - neskutečná vata...Naštěstí ten poslední 6. díl dojem značně vylepšuje, takže ty 4 hvězdy s odřenýma ušima ještě dám. Updtade - první 2 díly nové série mě na další sledování nenavnadily vůbec, takže 4/10.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
8
I po těch šesti řádách to byl geniálně natočený seriál. Pak to šlo rapidně dolů


Dodatečné informace

Původní název:
The Walking Dead (více)
  • USA Živí mrtví
  • USA The Walking Dead
Premiéra v ČR:
14. 7. 2000
Země původu:
USA
Přístupnost:
18+
Čeština:
Živí mrtví je dostupný s českými titulky

Podobné


Powered byJustWatch