Gentlemani

84%
Gentlemani
Seriál Gentlemani vytvořil Guy Ritchie jako spin-off svého stejnojmenného filmu z roku 2019. Eddie Halstead zdědil po smrti svého otce velké jmění, má to však jeden háček – značnou část jeho pozemků si totiž nárokuje známý obávaný mafián a velkopěstitel konopí Mickey Pearson. Bude nezkušený Eddie schopen vzdorovat jemu i celému britskému podsvětí?




Recenze: Gentlemani

Kinobox.cz
70%

Guy Ritchie se možná někdy až moc snaží ukázat, že za kamerou nových Gentlemanů stojí zase on, postavy chtělo ještě trochu více vyšperkovat a tu hlavní obdařit charismatem. I přesto ovšem zůstává tato značka symbolem poctivé gangsterské zábavy, která dokáže být správně ulítlá, drsná, napínavá a v některých epizodách velmi zábavná. Tohle si Ritchie pohlídal.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Ačkoli dávám stejné hodnocení jako filmovému počinu, tak je tento seriálový bratříček o chlup slabší. Je to buď silná 7, nebo hodně slabá 8.
DavidHajek
192 bodů
6
Oproti jinym hodnoticim budu kritictejsi. Scenar obsahuje v podstate jen jeden druh zapletky tvorici dva druhy postav. Prvni druh postav jsou naprosti idioti, kteri vytvori problem, ktery musi druhy druh postal, polo-idioti, vyresit. Proc je prvni druh postal naprosti idioti je asi zrejme. Ale proc ten druhy druh postav nazyvam polo-idioty? Protoze IRL by druhy druh postavy tomu prvnimu nesveril nejvetsi tajemstvi serialu, nebral by jej na mise, nezapojoval by jej do planovani. IRL by prvni druh postav nekdo, vice nebo mene zasadne, odstavil. Vlastne je to jako mit retardovaneho bratra. Taky jej samotneho nenechate v krame, nedate mu nuz a misto plynek nasravacek mu nedate spodky Balenciaga. A pokud jo, jste polo-idioti.
No proste, tenhle spin-off z dilny Netflix (coz je zkratka: Natahni Enormne Ten Formalni Liny prIbeh na maX) na film nema ani zdaleka.
Koukatelny to vsak je. Docela dobre koukatelny. A kdyz si predtim pustite politickou predvolebni debatu zasranyho komunisty, prolhanyho ANOnisty, stranickeho turisty espedaka Macha a hranatyho prodejce ezokramu a samozvanyho presidenta nejakyho moto-klubu, tak je tento serial vlastne vysvobozeni z krute reality.
Oliver Pok.
Oliver Pok.
45 bodů
10
Co k tomu dodat, ta flow je kule rvoucí. Možná se můj názor ještě změní, ale zatím si za svím hodnocením stojím.


Dodatečné informace

Původní název:
The Gentlemen (více)
  • USA Gentlemani
  • USA The Gentlemen
  • USA Los caballeros
  • USA Джентльмени
  • USA 紳士追殺令
Premiéra v ČR:
7. 3. 2024
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch