VOD tipy: Dorazila třetí Iveta, nový Pán času i nejdepresivnější film roku

VOD tipy: Dorazila třetí Iveta, nový Pán času i nejdepresivnější film roku
Iveta - 3. série | Voyo
Iveta
Iveta
Iveta
  • Voyo
67%
Po odvysílání prvních dvou řad na televizi Nova přichází Voyo s třetí a zároveň závěrečnou sérií Ivety. V ní se tvůrci zaměřují na poslední roky života Ivety Bartošové (Anna Fialová), kdy bojovala ze svými psychickými problémy i faktem, že ji bulvár pronásleduje na každém kroku. V jejím životě se navíc objevili další kontroverzní muži v čele s Josefem Rychtářem (David Prachař) a Zdeňkem Macurou (Josef Krajčo). Iveta chce ale být zejména dobrou matku pro syna Artura. Třetí řada je tísnivou a nekompromisní podívanou, která směřuje vstříc neodvratnému konci.
Iveta: trailer na 3. sérii | Voyo
Pán času (Doctor Who)
Pán času
Pán času
  • Disney+
57%
Legendární britský seriál se vrací s novou inkarnací Doctora Who, jehož tentokrát ztvární hvězda Sexuální výchovy Ncuti Gatwa. Ten dostane ke své ruce i novou společnici v podobě Ruby Sunday (Millie Gibson) a společně se budou vydávat na šílená dobrodružství napříč časem, v nichž nebudou chybět ani skřeti, ukradené děti a všelijaké potvory. Seriál se může i díky streamovacímu zázemí Disney+ pochlubit větším měřítkem a fanoušci doufají, že po minulých rozpačitě přijatých řadách nabere seriál druhý dech.
Pán času: trailer na 1. sérii | Disney+
Temná hmota (Dark Matter)
Temná hmota
Temná hmota
  • Apple TV Plus
76%
Nový sci-fi seriál od Apple TV+, v němž hlavní hrdina zjistí, že byl unesen do alternativní dimenze a ve své realitě byl u milované rodiny nahrazen svým jiným já. Podniká proto cestu mnoha životy, které mohl teoreticky prožít a snaží se najít svou pravou realitu i rodinu. Chce ji totiž zachránit před tím nejhorším nepřítelem, kterým je v podstatě on sám. V hlavních rolích se představí Joel Edgerton a Jennifer Connelly.
Temná hmota: trailer | Apple TV+
Válka policajtů
Válka policajtů
Válka policajtů
  • Netflix
59%
Slovenský thriller nám ukáže špinavé kriminální prostředí 90. let, které byly u našich sousedů ještě drsnější než u nás. Miky Miko je policista samotář, který žije na hraně zákona mezi zkorumpovanými kolegy, nefunkčním systémem a mafiány, na které nikdo nemůže. Když dostane nového parťáka, brzy zjistí, že jsou v mnohém podobní a oba chtějí změnit mechanismus, v němž pracují. To si ovšem zkorumpovaný systém nenechá líbit a brzy dojde k tragédii. Solidní slovenská žánrovka se bohužel v našich kinech velkému zájmu netěšila, nyní ji ale můžete dohnat na Netflixu.
Válka policajtů: trailer
Zóna zájmu (Zone of Interest)
Zóna zájmu
Zóna zájmu
  • KVIFF TV
77%
Chcete si udělat poněkud depresivní a mrazivý večer? Na streamovací službě KVIFF.TV si můžete nově pustit oceňované drama Zóna zájmu od Jonathana Glazera, v němž budete sledovat rodinu velitele koncentračního tábora v Osvětimi Rudolfa Hösse, jak bydlí vedle tábora smrti a bez mrknutí oka zde žije své běžné životy, v nichž manželka řeší např. svou zahradu či nové šaty, které přinesl její muž od obětí z „práce“. Vtahující a tísnivý pohled ukazuje banalitu zla a hrůzy koncentračního tábora „zobrazuje“ pomocí zvuků za zdmi šťastné rodinky. Jeden z nejsilnějších počinů na téma druhé světové války posledních let.
Zóna zájmu: 2. trailer | A24
Podívejte se i na seznam dalších novinek, které najdete na VOD službách.
Zdroj: KVIFF.TV, Disney+, Netflix, Voyo