Policie Hvar

48%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
avenis
avenis
8 642 bodů
5
Dobro došli na Hvar. Jestli takhle budeme postupně poznávat celé Chrovatsko, budou mít někteří vyvolení čeští a slovenští herci pořád výborně placenou dovolenou. Oproti Na vlnách Jadranu, který se odehrává na ostrově Brač, je tahle hvarská série o trochu míň depresivní, ale o něco víc hloupoučká. Řešení "případů" není důležité, hlavní je špičkování mezi Štáfkem a Ferencovou. Další dva Č/S policisté předvádějí rádoby komické figurky, které jsou spíš k pláči. Prostřihy na oplavkované mladé rekreeantky a prostředí brané shora slouží opět k propagaci letní dovolené... Já jedu do Bulharska.
Veronika Rada
Veronika Rada
939 bodů
5
Po 4 dílech mohu říct že na vlnách Jadranu se mi líbí víc i když je to slabí seriál. Tohlema své chvilky, ale je jich méně.
HanO
766 bodů
3
Opět další nesmyslný detektivní seriál, který svou jednoduchostí a rádoby humorem (který je spíš trapným kýčem) předčí snad jen seriál Specialisté, opět banální příběh s jednoduchou pointou. Tentokrát pro změnu česko – slovenský tým vyšetřuje v Chorvatsku (nostalgie filmařů po nesmyslném projektu nazvaném Československo je asi stále velká). TV NOVA své 30 – ti leté výročí oslavila opravdu velkým počinem, no ledacos to o její úrovni vypovídá.
tomanhonza
25 bodů
0
Štáfka fakt nemusím.
  • příroda
  • Štáfek
Simonax
19 bodů
9
Perfektní vtipný seriál který si nebere až tak vážně určitě doporučuju tomu dát šanci
Francesco1969
Francesco1969
3 bodů
4
Další seriál o Chorvatsku. Krajina a moře krása. Kdo to platí ?? Chorvatsko nebo české cestovky ?? A spojení českých a slovenských herců ?? Proč ?? Nechápu.