Depp vs. Heardová

52%
Depp vs. Heardová
Dokumentární minisérie Depp vs. Hardová rekonstruuje kauzu, která otřásla celým Hollywoodem. Soudní spor mezi bývalými manžely Johnny Deppem a Amber Heardovou, ve kterém se rozhodovalo o obvinění z pomluvy, se během svého průběhu stal virální událostí, kterou po celém světě sledovaly miliony diváků. Jaké však bylo pozadí celého sporu, co zapříčinilo tak neobvyklý veřejný zájem a jak nakonec celá soudní pře ovlivnila kariéry obou herců?




Recenze: Depp vs. Heardová

Kinobox.cz
70%

Nepříliš objevný, přesto užitečný dokument, který demonstruje tu část sporu Depp vs. Heard, která je pro budoucnost nejdůležitější. Tedy neschopnost veřejnosti odolat Deppovu šarmu a samozřejmost, s níž byl přijat jeho úhel pohledu.


Evah
Evah
2 210 bodů
6
Těžko říct, co si o tomto případu myslet. Evidentně si ubližovali navzájem a nejsou si moc dlužni. Depp umí lépe vycházet s fanoušky tak to skončilo čistě jednostranně, přesto si nemyslím, že by kterýkoliv z nich byl dobrým partnerem.
bramborKAtka
bramborKAtka
107 bodů
5
Hmmm... jelikož jsem celou kauzu sledovala, v rámci dokumentární série jsem se nic nového nedozvěděla. Bylo ale dobře a přehledně shrnuté. Připadalo mi to jako dobře připravená bakalářská práce, kde se autor snaží zakrýt fakt, ze chybí vlastní přínos ....


Dodatečné informace

Původní název:
Depp v. Heard (více)
  • Velká Británie Depp vs. Heardová
  • Velká Británie Depp v. Heard
  • Velká Británie Depp kontra Heard
Premiéra v ČR:
16. 8. 2023
Distributor:
Netflix
Země původu:
Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch