Ricky Stanicky

62%

Zajímavosti 5

  • Když vyleze kachna z vody (kolem 31. minuty) a sedne si na golfový míček, je film obrácený, aby to vypadalo, že se na něj spouští, zatímco ve skutečnosti se z golfového míčku zvedá.
  • John Cena i Nathan Jones zápasili za WWE.
  • DJ set předvedl Marc Rebillet. Je to DJ z New Yorku a mnohokrát se stal virálním díky svým živým setům, ve kterých improvizuje skladby s pomocí své loop station, nahráváním několika nástrojů, skladeb a vokálů na místě, často v reakci na nadšený dav. Tato vystoupení mu vynesla přezdívku "loopdaddy".
  • Film byl poprvé ohlášen v roce 2010, trvalo 14 let, než se začalo s jeho produkcí.
  • Film byl poprvé ohlášen v roce 2010 s Jamesem Francem v roli Rickyho Stanickyho. Kvůli konfliktům v rozvrhu však Franco od role odstoupil a připadla Joaquinu Phoenixovi. Natáčení se stále odkládalo a v roce 2013 Phoenix od filmu odstoupil a roli dostal Jim Carrey. Carrey čekal celý rok na zahájení natáčení, pak odpadl a roli dostal v roce 2015 Nicolas Cage. Cage považoval roli za příležitost připomenout divákům svou komediální tvorbu, ale mezinárodní finančníci tehdy požadovali přidání akčních prvků, protože film bude prodáván jako film Nicolase Cage. Jejich požadavek byl zamítnut a projekt se zastavil až do roku 2021, kdy o scénář projevili zájem Zac Efron a Amazon. Nakonec byl do role Rickyho Stanickyho obsazen John Cena.