Až vyjde měsíc

75%
Až vyjde měsíc
Děj filmu Až vyjde měsíc se odehrává v roce 1965 na fiktivním ostrově u pobřeží Nové Anglie, kde se dva dvanáctiletí, Sam a Suzy, zamilují a rozhodnou se utéct z domova. Sam, osiřelý chlapec a skaut pod vedením trochu nešikovného skautského vedoucího Warda, a Suzy, inteligentní a vzdorovitá dívka, která sní o dobrodružstvích daleko od svých příliš kritických rodičů, společně plánují svůj útěk s přesností a důkladností. Když jejich zmizení vyjde najevo, celý ostrov se dává do pohybu, včetně místní policie v čele s kapitánem Sharpem.



Pete69
Pete69
30 291 bodů
9
Film mi vyrazil dech. Skvělý herci v alternativní komedii, která je opravdu jedinečná. Divím se že Bruce Willis a Edward Norton šli do filmu, kde hrají druhé housle a neměli moc prostoru. Po shlédnutí filmu se už vlastně nedivím, je to pecka :) Příběh dvou problémových dětí, které utíkají divočinou malého ostrova má silné momenty, ale i totálně bláznivé scénky. Každopádně film nenechá diváka chvíli se nudit.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 301 bodů
8
Extrémně příjemný i smutný i veselý film. Trochu mě mrzí finále, které se příliš neodvázalo, jinak ale vynikající podívaná. Mezi čtyřmi a pěti.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Wes je prostě svůj, takže i z tématu první lásky dokáže vytvořit dost netradiční biják. Khaki skauti a mladí milenci ale tentokrát na všechno nestačili. 6.5/10

Dodatečné informace

Původní název:
Moonrise Kingdom (více)
  • USA Až vyjde měsíc
  • USA Moonrise Kingdom
  • USA Až vyjde mesiac
  • USA Moonrise Kingdom - Una fuga d'amore
Premiéra v ČR:
12. 7. 2012
Distributor:
Bioscop
Země původu:
USA
Čeština:
Až vyjde měsíc je dostupný s českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch