Lež na pláži

20%
Lež na pláži
Seriál televize Prima z prostředí chorvatského hotelu, v němž najde úkryt trojice ajťáků, která je na útěku před nebezpečným politikem a mafiánem v jednom. A zakoukají se zde do třech půvabných zaměstnankyň hotelu, kvůli nimž jsou ochotni riskovat i odhalení. Lži a tajemství se však začnou postupně kupit.




Recenze: Lež na pláži

Kinobox.cz
25%

Pojmy chorvatský a pohodový seriál získávají v novince Lež na pláži už malinko znepokojivý rozměr. Úvod nám totiž představil seriál, v němž nefunguje prakticky nic od bizarní zápletky, postav až po nevyužité chorvatské kulisy. Jen tu pár hezkých kluků a holek plácá naprosto prázdné věty, kupí jednu bizarnost za druhou a divák jen marně hledá, kde se má smát. Tato exkurze do Chorvatska zatím příliš nadějí nevzbuzuje.


DavidHajek
210 bodů
1
Chtel jsem dat zero. Ale pak jsem si uvedomil, ze se mi libi lokace a mlady herecky. I kdyz nekteri potomci otrkanejsich hercu a herecek, konkretne tech ze Survivoru 3, trpicich vselijakymi civilizacnimi psychickymi poruchami, jsou v serialu stejne arogantni, namysleni, nafoukani pritom neprilis vzhledne kosoctverce, jako IRL. Chce to vymenit Jang Prag Lajn za ten opravdovy, kde se zivot s nikym moc nemaze a nedava zadarmo jen za prijmeni. Ale co uz. Celkove je scenaristicky serial nove dno hrdinne konkurujicim sestram Bartu. Co naplat, kdyz scenar pise spatny reziser se svou hezkou milf hereckou Sandrou...


Dodatečné informace

Původní název:
Lež na pláži (více)
  • Česká republika Lež na pláži
Premiéra v ČR:
1. 4. 2024
Distributor:
Prima TV
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Předplatná

Powered byJustWatch