TV sledovanost: Iveta byla poražena nečekaným soupeřem. Pohlreich dostal finální ránu

TV sledovanost: Iveta byla poražena nečekaným soupeřem. Pohlreich dostal finální ránu
Iveta | Voyo
Veřejnoprávní stanice tak přerušila víkendové vládnutí Novy, která doteď v sobotu a v neděli dominovala. Poté, co Stíny v mlze začaly porážet osvědčené Specialisty, je ČT obrala o další důležité vítězství. Česká televize tak minulý týden zvítězila v pondělí, v neděli a díky tradiční Všechnopárty i v pátek, Primě díky stálicím ZOO a Poldovi a patří úterní, středeční a čtvrteční večery. Nova se tedy raduje už jenom v sobotu, i když v mnoha dalších dnech jsou její tituly silnými dvojkami. Pojďme si ovšem uplynulé vítěze a poražené probrat důkladněji.
Zajímavosti o druhé řadě Ivety: Naštvaná komparzistka i setkání s Hrušínským
Vedlejší produkt
Vedlejší produkt
Vedlejší produkt
  • iVysílání
73%
Několikatýdenní panování seriálové Ivety přerušila Česká televize novinkou Vedlejší produkt, kriminálkou od úspěšného režiséra Petera Bebjaka (Devadesátky) s Martinem Hofmannem a Tomášem Maštalírem v hlavních rolích. Vítězství to přitom nebylo vůbec těsné, naopak poměrně dominantní. První díl Vedlejšího produktu si nenechalo ujít 1,011 milionů lidí, zatímco sledovanost Ivety pod tlakem konkurence klesla a sledovalo ji „pouze“ 786 tisíc fanoušků. Zatímco minulý týden si příběh o Ivetě Bartošové nenechalo ujít přes milion diváků, tuto neděli tedy přišla o více než 200 tisíc duší. A to už je poměrně slušný sešup. Uvidíme, jak moc se situace vyrovná nadcházející neděli, kdy nás čeká finále druhé série Ivety a Vedlejší produkt může potenciálně přijít o nějaké ty zklamané diváky. Úspěch České televize ale jasně ukazuje, že kriminálky u nás pořád hrají prim.
Vedlejší produkt
Vedlejší produkt
Vedlejší produkt
Vedlejší produkt
Vedlejší produkt
Superlov
Superlov
Superlov
  • Voyo
76%
Sobotu si ovšem Nova ukrást nenechala. Superlov sice vinnou krásného počasí přišel v porovnání s uplynulými týdny zhruba o 100 tisíc diváků, pořád ale zůstává sobotní jedničkou. Konkurenční Zázraky přírody sice číhají v závěsu s 626 tisíci sledujícími, zdá se ovšem, že na poražení soutěže s Ondřejem Sokolem stále recept nenašly, a toto pořadí je i pro nadcházející víkendy v podstatě pevné stanovené.
Superlov
Superlov | TV Nova
Stíny v mlze
Stíny v mlze
Stíny v mlze
  • iVysílání
58%
V pondělí nám mezitím stále pokračuje velký souboj dvou úspěšných kriminálek. Stíny v mlze i do třetice porazily úspěšné Specialisty, tentokrát ovšem nebyl rozdíl mezi nimi tak propastný jako předešlý týden. Detektivku České televize zapnulo necelých 1,15 milionů lidí, zatímco Nově dalo přednost 1,058 milionů diváků. Oba pořady tak slaví velký úspěch a díky jejich souboji je pondělí jediným dnem v týdnu, kdy se dva počiny dokáží přehoupnout přes hranici milionu diváků. I když se tedy může zdát, že Stíny v mlze mají stále náskok, v této bitvě nemají do příštích týdnů pořád nic jisté.
Stíny v mlze: teaser trailer na 2. sérii
Česko na grilu
Česko na grilu
Česko na grilu
Minulé pondělí se napsala další smutná kapitola primáckého propadáku Česko na grilu. Soutěž se Zdeňkem Pohlreichem měla být pro Primu velkou jarní událostí, v sobotním vysílacím čase ale nikoho nezaujala a čtvrtou epizodu už zde sledovalo jen takřka 150 tisíc lidí. Pořad byl proto přesunut na „čas odpadlíků“ v pondělí od 21:30 a doufalo se, že aspoň zde novinka někoho zaujme. Jenže se tak nestalo, soutěž se nedostala ani do oficiálního žebříčku nejsledovanějších pořadů večera. To znamená, že ji sledovalo méně lidí než na osmém místě umístěnou Kriminálku Las Vegas, kterou před půlnocí vidělo 182 tisíc lidí. Česko na grilu tedy v novém čase nechytlo nový dech, ale prakticky zmizelo v zapomnění a inkasovalo od diváků definitivní ránu z milosti.
Česko na grilu: upoutávka
Zdroj: MediaGuru