Johnny Depp rockera nezapře. Takhle se slavný herec představil v Praze

Johnny Depp rockera nezapře. Takhle se slavný herec představil v Praze
Johnny Depp na středečním koncertu v pražských Letňanech | Live Nation Czech republic
Mnozí hudební publicisté po středečním koncertu napsali, že na rozdíl od nepříliš povedeného zvuku u hlavního tahouna Ozzyho Osbournea si Hollywood Vampires ve složení Alice Cooper, Joe Perry a Johnny Depp získali nejen publikum, ale i odbornou veřejnost. Kapela, která vzdává hold svým vzorům z 60., 70. a 80. let, odvedla solidní práci a výrazný podíl na tom měl i Depp se svou kytarou a občasným pěveckým vystoupením.
Johnny Depp
Johnny Depp | Live Nation Czech republic
O Deppově lásce k hudbě, rockerskému životnímu stylu a slavným bohémským muzikantům se dlouhodobě ví. V kalifornské čtvrti Sunset Strip provozoval mezi roky 1993 a 2004 noční klub The Viper Room, kde jammoval například s Keithem Richardsem. Místo se stalo posledním odpočinkem muzikanta a herce Rivera Phoenixe (Mé soukromé Idaho), který zde na Halloween roku 1993 zemřel na následky předávkování drogami.
Johnny Depp
Johnny Depp | Live Nation Czech republic
V rámci pražského koncertu vzpomněl Depp na jiného zesnuvšího umělce, který se zapsal do duší fanoušků a historie hudby. Řeč je o Davidu Bowiem, jehož kultovní song Heroes doprovodil Johnny Depp svým zpěvem. Jak dokazuje fanouškovské video, nemá se tenhle ostřílený hollywoodský herec za co stydět ani coby muzikant a zpěvák.
Alice Cooper
Alice Cooper | Live Nation Czech republic