Tak už konečně víme, proč byl Iron First nejhorší marvelovskou show od Netflixu

Tak už konečně víme, proč byl Iron First nejhorší marvelovskou show od Netflixu
Iron Fist | Netflix
Pokud jste si seriálovou Marvel éru na Netflixu užili, bezpochyby si snadno vzpomenete, proč Iron Fist tahal za kratší sirku - navzdory svému základu měl poměrně jalové akční scény, respektive v nich hlavní hrdina v podání Finna Jonese rozhodně nepůsobil jako protřelý bojovník. Spíš to vypadalo na někoho, kdo si řadu chvatů zkouší úplně poprvé. A víte co? Ono to tak bylo!
Finn totiž podle Chana nechtěl trénovat a Chan tuhle zkušenost v žertu označil za něco, z čeho má dodnes posttraumatickou stresovou poruchu: "Poté, co seriál vyšel, mě za něj lidi peskovali. Neměli tušení. Já a Johnny [Johnny Yang, další koordinátor, pozn. redakce] jsme na tom makali 21-22 hodin denně, aby vše fungovalo. Všichni se snažili a hlavní herec nechtěl trénovat. Proto jsou nejlepší části s Jessicou Henwick, ta s námi trénovala čtyři hodiny denně a to měla nulové zkušenosti s bojovými uměními."
Iron Fist skončil jako nejhůře hodnocený marvelovský seriál z produkce Netflixu a do velké míry se o kritiku zasloužila hlavní hvězda (nejen v rámci bojových sekvencí - ono i to charisma nebylo valné). Jakkoli si tak Marvel nyní některé herce ze zrušených netflixovských seriálů hodlá "adoptovat" do filmů, Finn k nim v budoucnu s největší pravděpodobností patřit nebude.
tak-uz-konecne-vime-proc-byl-iron-first-nejhorsi-marvelovskou-show-od-netflixu
Jessica Henwick | Netflix