První vítěz Survivoru Vláďa komentuje novou řadu. Co si myslí o Mikýřově taktice?

První vítěz Survivoru Vláďa komentuje novou řadu. Co si myslí o Mikýřově taktice?
Pořad Divočina z ostrova | Nova/Kinobox
Vladimír Čapek patří bezpochyby mezi nejznámější tváře, které nejoblíbenější česká reality show současnosti z „běžných“ soutěžících vyprodukovala. Diváky si získal svým vystupováním i mazanou hrou, díky níž se stal historicky prvním vítězem československého Survivora. A protože se u fanoušků pořadu i nadále těší velké popularitě a chtějí od něj slyšet názory na další série, rozhodl se pro ně Vláďa letos připravit menší překvapení.
Tím je pořad Divočina z ostrova, v němž se svým kamarádem bude probírat aktuální dění třetí řady drsné reality show a zároveň vzpomínat na své vlastní zážitky a průběh natáčení. Zatímco Vláďa bude v pořadu za zkušeného soutěžícího reality show, Dan bude coby člověk, co neprošel náročným castingem, reprezentovat fanoušky a ptát se vítěze Survivora na zásadní otázky a pikantní zákulisní informace.
Survivor Česko & Slovensko
Survivor Česko & Slovensko
  • Voyo
34%
V prvním díle pořadu, který bude vycházet jednou týdně po dobu vysílání reality show, tedy dvojice probere jednotlivé soutěžící a zároveň se zastaví u největších událostí a kauz, které už několik dní řeší celý internet. Jedním z témat tak bude samozřejmě účastník celebritního kmene Titánů – internetový bavič Mikýř a jeho kontroverzní krok při kmenové radě. Co si o jeho činu Vláďa myslí? Dělá Mikýř podle něj ze Survivora svou vlastní show? A jak známý vítěz vzpomíná na natáčení či svůj casting? To vše se dozvíte v prvním díle Divočiny z ostrova.
Divočina z ostrova | 1. díl | Kinobox
Třetí Survivor začal na streamovací službě Voyo minulý týden, na obrazovkách Novy se objeví epizody s týdenním zpožděním, a tak té první se dočkají diváci v úterý večer. Hned v prvních dvou dílech však bylo poměrně rušno. Kromě představení hvězdného týmu Titánů a Lovců dojde během první části k nečekanému kolapsu. V druhém pak už začne být v jednotlivých kmenech pořádně dusno, začnou vznikat první aliance a dorazí další tváře. To vše a mnohem víc probere Vláďa v pořadu Divočina z ostrova.
Díváte se na na třetí řadu Survivora? Nezapomeňte ji ohodnotit na Kinoboxu!
Pořad můžete sledovat také na YouTube kanále Kinoboxu, kde nové díly uvidíte vždy s menším předstihem.
Zdroj: Kinobox, Nova