Zavede se bondovský model výměny hlavního hrdiny u Indiana Jonese?

Zavede se bondovský model výměny hlavního hrdiny u Indiana Jonese?
Podle posledních zpráv to totiž vypadá, že by na pětku s Harrisonem Fordem dojít nemuselo. Důvod je spíše pragmatický - herci je již 71 let a i když by se nyní kolečka dala do pohybu, ještě nějakou dobu by trvalo, než dojde na natáčení. A ono nejde hrát akční role donekonečna. Před pár lety se rýsovala možnost, že by otěže převzal filmový syn, jehož hrál Shia LaBeouf. Jenže Shia je aktuálně nepřítelem komerce, tudíž jako možný nový hlavní hrdina odpadá. Co v takovém případě zbývá jako možnost? Zavést bondovský model, kdy hrdina zůstane a jediné, co se změní, bude jeho představitel.
zavede-se-bondovsky-model-vymeny-hrdiny-u-indiana-jonese
Úkol přinést nového Indiana Jonese prý dostal Frank Darabont, který se podílel na televizních filmech, který mapovala mladá Jonesova léta.
Dokonce už kolem nového Jonese krouží jedno jméno - Bradley Cooper. Jako mnozí, i já si v roli Indyho neumím představit někoho jiného (dokonce mám osobně problém s tím se dívat i na zmíněné příběhy mladého Indiana Jonese, i když nejsou vůbec špatné). Když se nad tím ale tak zamyslím, Cooper by mi nevadil. Fyzicky Fordovi podobný je, charisma rozhodně má a podobná role by mu nepochybně byla k duhu. Jeho obsazení je nicméně jen spekulace, takže to zatím berte hodně s rezervou. Možná si Ford ještě jednou Indyho střihne. Kdyby ale ne, bral bych bondovský model raději, než klasický restart, v němž se akorát vykrádají momenty z původních filmů.
Obrázek článku
UPDATE: Dva lidé, kteří mají k Indymu hodně blízko, spekulaci vyvrátili. Darabont řekl, že se o možnosti přeobsazení dozvěděl až z internetu a rozhodně ho nikdo ze studia nekontaktoval, což následně na svém Twitteru potvrdil producent série Frank Marshall, který zprávu označil za absurdní.