Mirin

Miroslava Trojáková

Komentáře 4

Od nejnovějších
  1. Já, mé druhé já a Irena
    Já, mé druhé já a Irena (2000)
    8.5
    Rozhodně super film, který už jsem viděla vícekrát. A pokaždé mě rozesměje. Vtipné scénky střídají ty napínavé. Tento film doporučuji na víkendové uvolnění. Sice znám lepší filmy s Jimem Carreyem, ale tento se taky poměrně povedl. Mimika Jima Carreyho prostě nemá obdoby a je neporazitelná. Maximálně porazí vás vlnou smíchu, kterou vám jeho herecký výkon způsobí.
  2. Sněženky a machři
    Sněženky a machři (1983)
    8
    Krásný film vystihující tehdejší dobu. Plný vtipu, trochu i napětí a lásky. Chvílemi podbízí k zamyšlení. Rozhodně je to povedený film, který by měl vidět každý. Já na lyžařský výcvik nemohla, tak mi tento film alespoň krásným způsobem ukázal, jak takový lyžák může vypadat a co se tam může dít. A myslím, že ty situace jsou docela reálné. Takže doporučuji.
  3. Podfukáři
    Podfukáři (2013)
    10
    Super film, který rozhodně stojí za shlédnutí. Skvělým způsobem provedené triky iluzionistů byly alespoň částečně vysvětleny, což mě osobně rozhodně potěšilo. Bez toho by iluze ve filmu neudělaly takový efekt. A závěrečné "rozuzlení" případu bylo taktéž bravurní. Je to velmi chytrý a důvtipný film, který se mi opravdu moc líbil. Klidně se na něj podívám znovu.
  4. Sněženky a machři po 25 letech
    Sněženky a machři po 25 letech (2008)
    2
    Docela dobrý, jen zbytečně strašně depresivní. I ten konec nestál za nic. Povedené chvilky nepředčily můj celkový spíše negativní pocit z tohoto filmu. První film byl rozhodně lepší, o tom není pochyb. Film byl určitým nereálnými scénami až trapný. Takže ve finále se mi moc nelíbil a nemůžu doporučit.