Profilový obrázek

Shluken

Kaštan Krč

Komentáře 12

Od nejnovějších
  1. Děti kukuřice
    Děti kukuřice (2009)
    0.5
    Hrůza, bída, utrpení, pořád dokola keci hlavního hrdiny o vietnamu... + keci malejch faganů o bohu a ten co chodí mezi řádky.... Začátek vypadal slibně, ale pak to šlo rychle z kopce, navíc když už to má být horror a děj je o ničem, tak bych čekal aspoň nějakej masakr, nějaký efekty na rok 2009, ale tohle je opravdu nezáživný Béčkový film s velkým B!!!!
  2. Chappie
    Chappie (2015)
    8
    Film mě mile překvapil.... Udělat z robota myslící bytost, je geniální nápad a k filmu se hodí pořekadlo: "co se v mládíš naučíš ve stáří jak když najdeš..."
  3. Resident Evil: Zatracení
    Resident Evil: Zatracení (2012)
    6
    Docela velké zkalmání co se týče scénáře... Nemastný neslaný děj, 60% dávám jen pro to, že se zde vyskytují postavy z herního prostředí a dobře propracované grafiky...
  4. Terminator Genisys
    Terminator Genisys (2015)
    10
    Já byl s tímto pátým dílem spokojen, pro nenáročného diváka super.... Super efekty, arnie tomu dával taky šťávu, hodně zajímávý děj, co se týče té časové smyčky, akorát ke konci už to bylo hodně přehnaný, ale pro nenáročného diváka co očekává akci s dobrými efekty, si myslím že tento film není zklamáním...
  5. Halloween II
    Halloween II (2009)
    6.5
    Dvojka byla pro mě zklámání, nesmyslné vyvražďování, které místy nemělo pražádný smysl. Myslel jsem že druhý díl, bude taktéž remake na pokračování, ale bohužel jsem se mýlil. Sice navazuje na konec jedničky, ale skoro celé je to holý nesmysl. Psychostavy Michaelovi sestry, byly hodně často nesmyslné a herecký výkon Malcolma McDowella byl otřesný! V tomto díle mi přišlo, že se Rob Zombie už jen věnoval masakru (což on umí) ale na děj a scénář se zcela vyprdl.
  6. Pod zemí
    Pod zemí (2014)
    6
    Po shlédnutí traileru, jsem si usmyslel, že se na film musím podívat. Ovšem zklámání bylo pro mě to, že nejlepší a nejlekavější scény opět narvaly do 2 minutového traileru. Příběh docela zajímavý, lekavost minimální. Než horor mě to spíš přišlo jako pořádný psychothriller. Avšak nic velkolepého. Místy zajímavý děj, místy nesmysl. WTF pro mě bylo, když sestoupili do tajné místnosti a našli kámen mudrců. Odsud postupovali dále a hlouběji do podzemí, kdy ale cesta byla zrcadlovým odrazem cesty, kterou už prošli. A pak na dně katakomb, odkryjí poklop a vylezou na ulici? Dobře jsem nepochápal a byl překvapen. Film byl zajímavý, ale ne nikterak velkolepý...
  7. Halloween
    Halloween (2007)
    9
    Na remake kultovní hororu ze 70.let jsem se těšil. A musím říct, že Rob Zombie odvedl vynikající práci jak po dějové tak i žánrové stránce. Zpracování mladého 10ti letého Michaela Myerse bylo vynikající, mladý Daeg Faerch, kterého jsem do té doby neznal, se vyznamenal v této roli. Za mě určitě palec nahoru.
  8. Unrest
    Unrest (2006)
    4
    Na film jsem se podíval, protože mi ho doporučila přítelkyně. Ovšem zklámání bylo velké. Děj jakž takž ještě ušel, efekty nulové. Nevím nevím, u hororu jsem se tak bál, až jsem chvílemi koukal do stropu a nudil se k smrti. Osobně jsem si myslel, že režie a scénář bude o něco lepší a film nebude tak nemastný, neslaný co se hororového žánru týče.
  9. Chraň nás od zlého
    Chraň nás od zlého (2014)
    5
    Pro mě velké natěšení a následně velké zklamání. Co se do hororu týče, nemá to s hororem nic společného. Fajn sem tam nějaká ta lekavá scéna, což v každém lepším děsívém hororu musí být, ale spíš mě film přišel jako detektivka, upřímně prvních 45minut filmu jsem se těšil co příjde a nepřišlo nic. Navíc si myslím, že když už je film o posedlosti, tak by mělo být ve filmu víc exorcismu. A né jak tady ke konci filmu 5minut a ende šlus. Jak jsem se na film těšil, tak mě docela i zklamal.
  10. Terminator Salvation
    Terminator Salvation (2009)
    8.5
    Co se týče akčního žánru a efektů, film nemá chybu. Ale co se týká režie a scénáře, tak chvílemi katastrofa. Celý film se točí o tom jak zničit hlavní štáb Skynetu, na konci ho sice zničí což o to, ale v továrně na terminátory, aby byl jen jeden terminátor? Logicky nesmysl. Docela ujeté. Totální scenáristická zmatenost se dostavila například ke konci filmu kdy „potřebujeme zabít určitou postavu a když ji konečně máme, proč ji nedržet v zajetí, aby ji mohl někdo osvobodit?“. Největší nesmysl ve filmu co jsem slyšel byla věta „Chtějí vás do týdne zabít, proto bude přesně za čtyři dny útok“. Efekty opravdu super, ale scénářově místy katastrofa.