Krcma

Matěj Krček
113

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Neprůstřelný mnich
    Neprůstřelný mnich (2003)
    0.5
    Přišel jsem, viděl jsem, zvracel jsem. Tak na tomto filmu nebylo dobré snad nic. Scénář příšerný, přeplněn nelogičnostmi, o kterých si i můj pes myslí své. Triky mizerné, už první scéna na mostě vypadá spíše jak z české televizní produkce 80. let. Herecké výkony žádné, Chow Yun-Fat vyloženě trapný, Scott celkem sympatický. A Karel Roden? Ani tady nebudu moc lichotivý. Většinu filmu tak zamaskovaný, že by ho ani Chýlková nepoznala a zbytek filmu se snaží vypadat zle, což mu místy sice docela jde, ale jinak z něj mám spíše rozpačitý dojem.
    Vetřelec vs. Predátor
    Vetřelec vs. Predátor (2004)
    2
    Jednoduše nemohu dát lepší hodnocení filmu, ve kterém si od začátku nepřeji nic jiného, než aby skončil. Nejlépe velmi krvavou smrtí hlavních hrdinů. Přestože sérii vetřelců mám rád a i první predátor je celkem koukatelný, tak tady mi nebylo sympatické vůbec nic (včetně Lance Henriksena, který normálně patří mezi mé oblíbenější herce)
    Den poté
    Den poté (2004)
    3.5
    Ve škole jsem nikdy sice moc velký pozor nedával, ale přesto mi tady pár věcí nějak nesedělo. Ale dobře, je to přeci jenom film. Jenže pokud bych měl hodnotit jen samotný příběh hlavních hrdinů, tak se na nějaké vyšší hodnocení stejně nedostanu. Ten příběh byl totiž naprosto o ničem. A to doslova. Otci Dennisu Quaidovi se sice v samém závěru podařilo dostat do New Yorku ke svému synovi, ale jak se posléze ukázalo, naprosto nic by se nestalo, kdyby se na celou "záchrannou" výpravu vykašlal. Práci za něj by totiž obstarali desítky vrtulníků, které se do města dostali jen o několik okamžiků později.
    Piráti z Karibiku – Truhla mrtvého muže
    Piráti z Karibiku – Truhla mrtvého muže (2006)
    3
    První díl jsem ohodnotil 60. Pul jsem dal za technické zpracování a pul za Deppa. Teď dávám 20 za technické zpracování a 10 za Deppa. Po technické stránce tomu skutečně nemůžete nic vytknout. Film posouvá možnosti zvláštních efektů zase o kus dál. Většinu filmu jsem přemýšlel nad tím "jak to proboha udělali". Jenže to je právě ten problém. Místo toho, aby mne zaujal příběh, tak jsem se zabýval pouze efekty. Tak slabému příběhu skutečně víc dát nemohu. Navíc mne ani trochu nepřestal iritovat Orlando Bloom. Keira Knightley nehraje sice taky nic moc, ale aspoň se na ní dobře kouká. No a co se týče toho Johnnyho Deppa, tak se přiznám, že ke konci mě docela štval i on. Ničím zkrátka nepřekvapil a po dobu celého filmu nasadil jeden výraz, který se mi zkrátka už okoukal. No nevím jestli na závěrečný díl zajdu do kina, nebo mi bude líto vyhozených peněz a raději si počkám až to vyjde na DVD. Navíc jsem naprosto alergický na filmy na pokračování. Bohužel se z toho stává docela móda (Kill Bill, Matrix).

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci