Bailee Madison

7.1

Pro výpočet aktuálního kariérního skóre využíváme uživatelské hodnocení u filmů a seriálů skrz celou kariéru tvůrce. Největší váhu pro výpočet mají poslední díla kariéry. Výsledné číslo ovlivňuje také popularita, oblíbenost a získání filmového ocenění.

Články 4

Jak stárnou filmové postavy?
Téma28. 6. 2020
Jak stárnou filmové postavy?

Svět se otevřel víc než kdy dřív, není problém s kýmkoliv telefonovat přes půlku planety nebo se přes internet účastnit konkurzu na roli ve filmu či seriálu.

Recenze: Oni 2: Noční kořist - tři zabijáci v maskách, ubrečený otec a samé špatné nápady
Recenze11. 3. 2018
Recenze: Oni 2: Noční kořist - tři zabijáci v maskách, ubrečený otec a samé špatné nápady

Ve filmu Oni 2: Noční kořist (2018), se podruhé setkáme s třemi vrahy, kteří skrývají své obličeje pod plátěným pytlem, maskou pin-up girl a panenky. První film s nimi mě docela bavil, takže jsem se na pokračování těšila.

Nebojte se tmy ani tohohle filmu
Téma24. 9. 2011
Nebojte se tmy ani tohohle filmu

PRAHA - Dětství je v životě lidském dost strašidelná doba (tedy mimo jiné). Patří k němu i intenzivní prožitek hrůzy, představa, co všechno může číhat na temných místech, třeba pod postelí. Hrozivě nekonkrétní slovo „bubák“, jež dospělým uším může znít roztomile, v dětské mysli ale vyvolává hodně nepěkné představy.

Nebojte se tmy (recenze)
Téma21. 9. 2011
Nebojte se tmy (recenze)

Strašidelné domy mají svá temná tajemství, s nimiž si není radno zahrávat. Nejjistější je se jim vyhnout, včas zdrhnout, když už jste do nějakého vlezli, nebo mít po ruce alespoň baterku, když ze tmy uslyšíte vlezlé lákání a blížící se šelest tisíců tlapek, s nimiž přichází smrt. Tak jako v tomhle viktoriánském domě na Rhode Islandu, kam právě přijíždí malá Sally. Hluboko v podzemí začenichali svraštělí CGI krysáci kořist a vydali se na lov…