Jáchyme, hoď ho do stroje!

84%
Jáchyme, hoď ho do stroje!
Filmová komedie, jejímž hlavním hrdinou je nesmělý mládenec František, který uvěří tomu, že bude mít zaručený úspěch v životě bude-li se řídit kondiciogramem - přehledem svých šťastných i kritických dní. Vtipný filmový příběh nepostrádá satirické prvky.



Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
9
Jáchyme hoď ho do stroje je nesmrtelná česká klasika a jedna z nejlepších českých komedií vůbec. Luděk Sobota ve své roli doslova září a Františka Koudelku ztvárnil dokonale. Film má v sobě tolik skvělých scén,ale u mne samozřejmě vede scéna s Judem. Prostě česká klasika nabitá skvělými herci a hláškami.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
9.5
Jedna z nejbláznivějších komedií té doby, přesto nenásilná. Nejedna hláška z tohoto filmu zlidověla. Určitě vrchol Luďka Soboty. Od té doby už se mu nic tak nepovedlo. Když má František Koudelka v kondiciogramu hvězdičku, spustí se koncert neskutečných scének a nelze se nesmát.. :)
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
10
Skvělá a zábavná komedie s dobrými hláškami a nezapomenutelnými scénkami. Sobotu nemusím, ale v tomto filmu je perfektní. Sice si na pitvoření nemusel založit kariéru, ale tady mu to ještě žeru. Úplně.


Dodatečné informace

Původní název:
Jáchyme, hoď ho do stroje! (více)
  • Československo Jáchyme, hoď ho do stroje!
  • Československo Joachim, Put It in the Machine
Premiéra v ČR:
1. 8. 1974
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Čeština:
Jáchyme, hoď ho do stroje! je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch