Websterovi ve filmu

60%
Websterovi ve filmu

Pavoučí holčička Lili Websterová je nesmírně zvídavá a odvážná. Žije se starším bratrem, maminkou, tatínkem a prarodiči v kokonu nad výtahovou šachtou. Ráda si hraje s kamarády a chodí do školy. Její zvědavost a touha vrhat se do všeho po hlavně ji ale často dostávají do průšvihů a právě o nich je tento humorně laděný příběh, který jedním nečekaným dobrodružstvím spojuje řadu každodenních příhod této malé školačky.  




Recenze: Websterovi ve filmu

Kinobox.cz
85%

Websterovi jsou ideální tuzemskou volbou pro nejmenší, kteří teprve sbírají své první divácké zkušenosti. Moc dobře vědí, komu jsou určení, dle toho se odvíjí precizní konstrukce rodinného filmu, který v aktuální nabídce nemá konkurenta. Dětské publikum vybízejí k aktivnímu zapojování se do příběhu, což pro něj díky ukázkově vystavěnému scénáři nebude problém. A to se cení.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Věřím že v rámci seriálu a nějakých kratičkých epizod Websterovi fungují celkem dobře, ale na celovečerní film navíc třeba v kině to rozhodně není. Animace se mi vůbec nelíbila a celé to na mne působilo jako slepenec krátkých epizod do jednoho filmu. Jenže opět musím zmínit, že já nejsem koncový zákazník tohoto produktu a proto se mé hodnocení musí brát s rezervou. Dceři se to celkem líbilo, ale znovu už to vidět prý nemusí.
gabriela-dobosova
1 093 bodů
10
Děti (5 let, 5 let, 7 let) nadšené. Po skončení si stěžovaly, že je to moc krátké a chtěly by na to jít ještě jednou. Za sebe můžu říct, že klidně je na to znovu vezmu. Dospívající (12, 14 let) spokojené. Nebrali to jako újmu, že na to šli do kina.
KatkaKK
123 bodů
8
Roztomilý animák že života nejen pavouků

Dodatečné informace

Původní název:
Websterovci vo filme (více)
  • Česká republika Websterovi ve filmu
  • Česká republika Websterovci vo filme
  • Česká republika Die kleine Spinne Lilly Webster
  • Česká republika The Websters Movie
Premiéra v ČR:
13. 10. 2022
Distributor:
Aerofilms
Země původu:
Česká republika, Slovensko
Rozpočet:
1,15 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch