Ultimátum

52%
Ultimátum
Plakát traileru
Policejní vyjednavač Dano Andrik se zaplétá do politicko-vyjednavačské krize na oddělení kardiochirurgie, kde se mimo ministra obrany nachází i Danova těhotná přítelkyně Lenka. Aby ji Dano spolu s pacienty a personálem dostal na svobodu, musí čelit požadavkům nevyzpytatelného únosce Korňana na jedné straně a tlakům nejvyšších politických špiček na straně druhé. Čas neúprosně běží a Dano se musí rozhodovat rychle: postupovat podle příkazů z nejvyšších míst nebo pomoct únosci očistit jeho jméno? Osmidílný koprodukční seriál Ultimátum se celý natáčel na Slovensku během dvou vln pandemie. Jedná se o historicky první koprodukci České televize a TV JOJ.




Recenze: Ultimátum

Kinobox.cz
70%

Ultimátum je pro mne velmi příjemným překvapením. Od úvodních okamžiků prvního dílu je pořad velmi napínavý a nastavenou dynamiku udržuje po celou dobu. A k celkově hutné atmosféře nepomáhá jen skvělá orchestrální, dynamická a místy zlověstná hudba, ale i dusivé nemocniční prostředí a emoce všech přítomných. Korňan v podání Milana Bahula je zoufalý člověk, který ale velmi dobře ví, co dělá a čeho chce dosáhnout.


limeta
limeta
5 179 bodů
4.5
Méně je někdy více. Ultimátum je výukový program pro filmaře o tom, jak z látky na dvě epizody jich nafouknout osm. Koleníkovi to sice sluší, ale od 3. dílu se to pro nepřehlednost děje prakticky nedá vydržet.

Dodatečné informace

Původní název:
Ultimátum (více)
  • Česká republika Ultimátum
Premiéra v ČR:
22. 5. 2022
Distributor:
Česká televize
Země původu:
Česká republika, Slovenská republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup