Filmy našeho dětství

68%
Filmy našeho dětství

U těchhle kasovních trháků jsme společně užili spoustu zábavy. Seznamte se s herci, režiséry a dalšími lidmi ze zákulisí, kteří je pro vás natočili. (Netflix)





Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Netflix produkuje obrovské množství dokumentárních sérií a jednou z nich jsou i Filmy našeho dětství, kterou prostě nejde nemít rád. Pokud totiž milujete filmy a máte rádi Sám doma, Krotitelé duchu, nebo Hříšný tanec budete nadmíru spokojeni. V této dokumentární sérii se dozvíte okolnosti vzniku a další zajímavosti vašich oblíbenců na poli filmu. Už teď se těším s jakými dalšími filmy Netflix dojde.
JosefTomas
JosefTomas
9 035 bodů
8
S1: Krásné ohlédnutí s určitou dávkou nostalgie, které neuráží formu (i když je patrné, že se míří trochu k YouTube tvorbě) a skvěle využívá zdroje a rozhovory, aby bavil a zároveň informoval. Díky skvělému střihu navíc nehrozí, že by těch 45 minut hrozila nuda. Výběr filmů je také skvělý a Vánoční speciál také nezklamal. Těším se na další. S2: To samé s lepším výběrem a opět skvělé. Škoda jen, že tak málo dílů, protože čekat skoro 2 roky na 4 díly, to je trochu podpásovka. S3: Ani ne měsíc po vydání druhé série přichází další nálož a s výběrem nelze být nic jiného, než spokojený.
Kuca25
2 132 bodů
8
Enormě mě tento pořad baví a Netflix tak má další bod do svého už plně popsaného papíru. Sledovat jak vznikali mé nejoblíbenější filmy je neuvěřitelně zajímavé a každý díl dokáže člověka inspirovat a zároveň informovat. Je to skutečně vydařený počin, avšak né každý díl si pustím, jelikož jsou zde i filmy, které pro mě tolik neznamenají a tak mě to posléze tolik nebaví a to je jediný důvod proč jsem nedal hvězd pět.

Dodatečné informace

Původní název:
The Movies That Made Us (více)
  • USA Filmy našeho dětství
  • USA The Movies That Made Us
Premiéra v ČR:
30. 11. 2019
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch