Tým na hraně

?
Dokument o fantastickém tažení českých hokejových reprezentantů na Mistrovství světa 2010 v Německu s prostřihy jednotlivých zápasů a rozhovory se samotnými protagonisty onoho hokejového zázraku, který hravě překonává i ty nejlepší filmové pohádky.



hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Fain povídání s přímými účastníky ms 2010, které osobně považuju za český Zázrak na ledě. Podceňovaný tým, který rozhodně nepatřil mezi těch 5-6 favoritů turnaje, a který turnaj rozjel stylem, že hrozila největší blamáž v naší hokejové historii, se nakonec semknul a dokráčel až k titulu. Tuna zážitků.
Linhi
Linhi
1 324 bodů
10
Další z nezapomenutelných triumfů našeho nároďáku, o to silnější, že po prohře s Nory a Švýcary našim klukům už nikdo (ani já) nevěřil. Neuvěřitelné semifinále se Švédskem kdy Karel Rachůnek 7 vteřin před koncem zápasu vyrovnal a pánové Marek a Kašpar nás v nájezdech poslali do finále proti "neporazitelným" Rusům a jejich hvězdně nabitému týmu... nu což, bylo jim to prd platný, ptz hokej je týmová hra a ani deset Ovečkinů a Malkinů vám zápas nevyhraje, pokud nebudete hrát jako tým. A tak češi už podruhé ubránili unikát v podobě zlatého hattricku.

Dodatečné informace

Původní název:
Tým na hraně (více)
  • Česká republika Tým na hraně
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění