Případ dvou sester

57%
Případ dvou sester
Plakát traileru

Dnes se můžete těšit na premiérový díl volného cyklu detektivek renomované autorky Hany Proškové, tentokrát podle knižního bestselleru Druhá tvář osudu. Známé duo – kapitán kriminální policie Vašátko (V. Preiss) a malíř, bohém a detektiv amatér Horác (D. Matásek) – bude pátrat po vrahovi emancipované mladé ženy Daniely Jáskové (G. Míčová), jež s přehledem odváděla ve své firmě perfektní práci a také tak střídala milence. Když je nalezena uškrcená ve svém bytě, Vašátkův tým se dá do vyšetřování. Do hledáčku jim padne i sestra zavražděné Alena Kášová, která neměla Danielu příliš v lásce a které vadilo, že si každého muže dokáže získat na svou stranu. Podezření se nevyhne ani Alenin exmanžel, sochař Káš (K. Dobrý), kterého zná Horác již od studií na akademii. (Česká televize)




Pete69
Pete69
29 978 bodů
6
Zatím nejslabší díl z celé série Případu pro....
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Pro mě zatím nejlepší díl celé série, kde exceluje Gabriela Míčová v dvojroli femme fatale i šedé myšky. Na filmu je také vidět, že se tentokrát pochlapil i kameraman, který kouzlil pěkné obrázky. Herecky se mi tam líbil i Karel Dobrý a pochopitelně i hlavní padouch, kterého ale nechci prozradit. Celkově dobře napsaný příběh s nečekaným vyústěním.
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
5
Tak nějak pro mě nezajímavá herečka v hlavní dvojroli, a tím bohužel považuji tento díl z celé série za nejslabší. Super herecké obsazení jako vždy, skvostně natočené, výborně strávený čas u televize. Celou dobu nevíte, kdo je vrah a to je zřejmě zamýšleno a dobře provedeno.

Dodatečné informace

Původní název:
Případ dvou sester (více)
  • Česká republika Případ dvou sester
Premiéra v ČR:
27. 1. 2019
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Případ dvou sester


Půjčení nebo nákup