Zkřížené meče

55%
Zkřížené meče
Plakát traileru

Už sám název pohádkového příběhu napovídá, že se v něm bude bojovat. Jak jinak než o trůn a v nebezpečných bitkách zvítězí jen ti, kteří bezpečně ovládají svou zbraň. Přesto nečekejte válečnickou podívanou. Uvidíte pohádku, v níž není nouze o humor, nechybějí v ní kouzla, ani velká láska. A hlavně je tu princezna, která nečeká, až jí štěstí samo spadne do klína.

Komtese Alexandře předá stará lesní čarodějnice Maruna kouzelnou mast, jež může třikrát vyléčit člověka nebo zvíře. Alexandra utíká z domova od svého otce, vévody, v chlapeckém převleku a pod jménem Saša, protože nechce za manžela vnuceného nápadníka, zženštilého Arnoštka. Cestou potkává mladého muže Valentina, jemuž kouzelnou mastí vyléčí koně a jde s ním do ciziny. Princ Valentin zmaří intriky svého strýce Gastona, jenž chce připravit nemocného krále, Valentinova otce, o trůn i o život. Saša vyléčí i krále a Valentin, jenž dávno věděl o jejím přestrojení, ji požádá o ruku. Vše končí svatbou a vítězstvím dobra nad zlem a intrikami. (Česká televize)




Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 012 bodů
0.5
Rádoby filozofické bláboly, které žádné dítě nemohou zaujmout. To bych ho chtěla vidět. Ani mě to nezaujalo. Nuda, nuda a zase nuda!

Dodatečné informace

Původní název:
Zkrízené mece (více)
  • Česká republika Zkřížené meče
  • Česká republika Zkrízené mece
  • Česká republika Ukrsteni macevi
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Zkřížené meče