Wakefield

62%
Wakefield
Plakát traileru

Muž má krizi osobnosti a tak jednoho dne přejde přes ulici, schová se v opuštěném domě a začne tajně pozorovat svou rodinu. Dny plynou, rodina ho hledá a muž zůstává ukrytý v domě naproti. Jak dlouho to dokáže vydržet, než na něj okolí přijde?




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Ani si nepamatuji kdy naposledy jsem se tak těšil na závěr filmu jako v případě Wakefield. Né snad proto,že by byl snímek hloupý,nebo nudný. Jen jsem se nemohl dočkat toho finálního rozuzlení. Snímku by slušelo kdyby měl ještě o pár minut více,protože nás tak připravil o pořádnou dávku emocí. K samotnému filmu snad jen to,že se jedná spíše o komorní snímek,kterému vévodí bravurní Bryan Cranston. Moc se toho po celou dobu sice neděje,ale myšlenkové pochody a úvahy hlavního hrdiny jsou místy zajímavé a trefné. Každého snad aspoň jednou v životě napadlo co by se stalo kdyby zmizel. Velmi slušný snímek!
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Cranston tu roli glosujícího podivína docela zvládl, minimálně po skončení filmu to celé k přemýšlení taky nutí, takže za mě asi spokojenost. Rozhodně se z toho nápadu povedlo vytěžit víc než jsem čekal.
Edward
Edward
2 481 bodů
6
6/10

Dodatečné informace

Původní název:
Wakefield (více)
  • USA Wakefield
  • USA A Vida em Espera
  • USA Во всем виноват енот
Země původu:
USA
Tržby:
0,8 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění