Špión, který mi dal kopačky

62%
Špión, který mi dal kopačky

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. (Vertical Ent.)




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
7.5
Zdejší recenze koukám nejsou nic moc,ale já se teda bavil přímo královsky. To co tyhle dvě děvčata předváděly napříč Evropou se jen tak nevidí. Zápletka je sice okoukaná a závěr nepřekvapí,ale je zde i spousta scén,které si jdou svou vlastní cestou (honička ve Vídni) a v celkovém vyznění,tak musím snímek hodnotit velmi kladně. PS: Navíc mám slabost pro Milu Kunis.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 299 bodů
9
Snímek 'Špion, který mě vyhodil', jak zní v doslovném překladu originální název, v podstatě nepřináší nic nového. Nejedná se o nic jiného, než o akční zábavnou jízdu subžánru buddy movie a to se vším všudy. Tentokrát jízda ryze dámská a to napříč Evropou, kde není vynechána ani Praha, přinášející plnohodnotnou etudu bláznivin, akce a hlavně plnohodnotnou filmovou zábavu. Nakonec, proč by nemohli pobavit dvě Američanky v ulicích Prahy orientující pomocí mapy zoologické zahrady. Vyřčené hlášky prostě stojí za to. Námět je také zcela jednoduchý a dle nejednou použité šablony poměrně známý. Audrey zjistí, že její přítel je špion a souhrou náhodných událostí se s poměrně výřečnou kamarádkou Morgan ocitne v Evropě na útěku se zabijáky v patách. Nic víc, nic víc. Z námětu však toho bylo vyždímáno dost na to, aby snímek plně přinesl divácké filmové uspokojení. Už na samém začátku nás tvůrci povzbuzují sice kratší, ale za to údernou, akcí, takže nelze u toho zvědavostí nesetrvat. Atmosféra je spíše komiksová, ale to na věci nic nemění. Po celou stopáž se udržuje švih, elán a jak se pro zjednodušení říká, chuť do života. Po delší době ženské buddy movie, které se v rámci ryze filmové zábavy povedlo.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Asi nejlepší na tomhle fillmu je to trefování do evropské kultury a lidí obecně (tyhle staré hity v evropě hrají pořád), ale jinak dost slabá špionská komedie. Z části za to u mě může dost nevýrazné herecké duo, z části taky dost podivný scénář.


Dodatečné informace

Původní název:
The Spy Who Dumped Me (více)
  • USA Špión, který mi dal kopačky
  • USA The Spy Who Dumped Me
Premiéra v ČR:
16. 8. 2018
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
40 mil. USD
Tržby:
33,56 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Špión, který mi dal kopačky je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch