Musíme se sejít

37%
Musíme se sejít
Plakát traileru

V hospodě u piva se setkají čtyři dobří přátelé z mládí - Karel (Karel Hynek), Filip (Dominik Heřman Lev), Pupík (Arnošt Frauenberg) a Caprio (Radek Petráš). Během tohoto setkání se jim neustále vracejí vzpomínky na legendární kemp Bambus, do kterého za mlada pravidelně jezdívali a ve kterém prožili ta nejlepší léta. Z čiré nostalgie se rozhodnou, že kemp navštíví znovu - tentokrát ale na kolech! Jelikož Karel právě odešel z armády, Filip ukončil pracovní poměr na ženské klinice coby doktor a Caprio je herec na volné noze, tak mají času dostatek. Pupík si vezme v práci volno a může se vyrazit! Na poslední chvíli však Karel dostane na starost svého dospívajícího syna Juru (Roman Kamiš), který stejně jako jeho otec není ani trochu rád, že by spolu měli strávit několik dní. Všechno je však již naplánováno, a tak v duchu Karlova vojenského hesla "Jen my, instinkt a příroda" vyráží pětice směr kemp Bambus... (CrazyDay)




Recenze: Musíme se sejít

Kinobox.cz
30%

Pravděpodobně bych byl značně shovívavější, kdyby byl film umístěn na YouTube a mohli byste ho vidět za dobrovolný finanční příspěvek. Ale za normální vstupné v normálním kině je to, s odpuštěním, zlodějina.


Mikik4444
3 918 bodů
6
Tak hodnocení mne nutilo film shlédnout. Opustil jsem pohlížení na děj a logiku a bral to trochu víc s nadsázkou a myslím, že jsem se právě té nelogice a těm nesmyslným blbovinám i nasmál. Dokonce si myslím, že to bylo tak schválně. Třeba oprava kola které bylo plně naloženo věcma ... Jinak každá postava byla jasně charakteristická a i přes to, že je to blbovina, tak tomu tak špatné hodnocení dát nemohu.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
2
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.

Dodatečné informace

Původní název:
Musíme se sejít (více)
  • Česká republika Musíme se sejít
Premiéra v ČR:
9. 6. 2016
Distributor:
CrazyDay
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch