Kouzla králů

58%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1
Velmi slabá česká pohádka se solidním obsazením. Potěšila mne účast Josefa Abrháma,Martina Dejdara a Libuše Šafránkové. To je tak vše co mě potěšilo. Příběh mi přišel trochu zmatený a navíc byl prokládaný nepovedenými hudebními čísly. Ty speciální efekty byly vážně hrozné. Tvůrci se měli držet hesla : Když na to nemáš,tak to nedělej.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Pohádka naprosto v pohodě. Hezky Česká, nechybí Libuška Šafránková s Josefem Abrhámem... pěkná pohádková hudba, velmi zajímavý scénář a zpracování. Mě osobně se moc nelíbil projev Martina Krause, ale to je "dle vkusu každého soudruha". Každopádně postava pekařského synka je velmi zajímavá a svérázná. Pěkná pohádka.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Ty české filmové pohádky mají čím dál slabší úroveň. Tohle byla fakt bída a to mám o Vánocích obvykle mírnější měřítka.
Fingon
16 886 bodů
4
Mohlo to být lepší, ale tragédie jménem Tři srdce se naštěstí neopakovala (zlaté Tři životy, tam byla navíc i kapka decentní erotiky). Triky sice působí opravdu jako pěst na oko, Ohnivá královna v podání Jitky Schneiderové ve mně místy vzbuzovala i lítost a zcela jistě se to dalo natočit mnohem lépe... ale na jedno zkouknutí se to dalo. Ovšem to ulítlé muzikálové číslo, to už bylo i na mně moc a já nevěděl, jestli mám plakat, nebo se smát. A teď trochu analýzy. Narace je objektivní a hluboká, protože slyšíme myšlenky jedné postavy - kupodivu je to právě Ohnivá královna:-) A o mezerách příště:-)
zuz
zuz
395 bodů
7
Já mám tuhle pohádku ráda a to jsem jediná z rodiny.Podle mě je nedoceněná.
KlaraKozlova
KlaraKozlova
49 bodů
8.5
Krásná česká pohádka s muzikální vložkou. Super obsazení Martin Kraus na jedničku :-)