Bez hranic

66%
Bez hranic
Plakát traileru
Mezinárodní tým evropských detektivů projíždí Evropu ve snaze chytit sériové kriminálníky, kteří své řádění přetáhnou přes hranice jednoho státu. Louis Daniel (Marc Lavoine), vedoucí týmu, si na pomoc s případy pozve svého někdejšího dobrého přítele, bývalého newyorského policistu Carla Hickmana (Wiliam Fichtner). Hickman si při pronásledování zločince zchromil pravou ruku, na službu se zbraní může zapomenout, navíc trpí krutými bolestmi. Závistiví kolegové ho rychle a ochotně „odsunou do důchodu". Hickman se přestěhuje do Holandska, kde žije v karavanu v zábavním parku jako anonymní uklízeč. Právě tam ho najde Louis, který Hickmana přesvědčí, aby se připojil k jeho unikátnímu světovému týmu. (oficiální text distributora)




hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Čuju průser Missing rozměrů. U těch jsem vydržel 4 díly, u Crossing Lines to balím po 40-ti minutách, které byly chvílemi až nebezpečné (scéna kdy Will Fitchtner vleze mezi cca 7 agentů a každý o něm spustí 2-3 věty jako naučenou básničku mě málem zabila). Navíc ta evropská angličtina trhá uši.
Ombak_Penari
2 764 bodů
4
Nemůžu si pomoct, ale je to strašně hloupé. Kriminální zápletky prvních dílů byli mizerné a jednání hlavních hrdinů někdy vyloženě pitomé. Nevypadá to zle, ale scénář je prostě špatný.

Dodatečné informace

Původní název:
Crossing Lines (více)
  • USA Bez hranic
  • USA Crossing Lines
  • USA Bez hraníc
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění