Na vlastní nebezpečí

46%
Na vlastní nebezpečí
Majitel cestovní kanceláře zaměřené na extrémní sporty získá zajímavou zakázku sjezd nebezpečné Černé řeky. Klient, který celou výpravu inicioval, má, zdá se, velmi vážný důvod, proč chce jet právě do oblasti, kde kdysi za podivných okolností zahynul jeden český vodák. Pro Sašu je téměř zapomenuté tajemství, spojené s dávnou rodinnou tragédií dlouholetým traumatem a teď nadešla šance dopátrat se pravdy. Nabídka atraktivního dobrodružství svede dohromady nesourodou skupinu nic netušících lidí, pro které je cesta jen zajímavým výletem. V následujících dnech si ovšem budou muset sáhnout nejen na dno fyzických sil, ale i vyjasnit si sami v sobě, co pro ně znamenají slova jako odvaha, férová hra, přátelství, láska i schopnost vyrovnat se pravdou, ať je jakákoliv. Rafting se stane soubojem s přírodou, ale i střetem se zákonem, s vlastními silami i vlastním svědomím. Cesta plná vypjatých situací změní každému z posádky zcela zásadně pohled na život.


Scénář:

Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2
Filip Renč to u nás zkusil s trošku něčím jiným a vypustil Na Vlastní nebezpečí. Tomuto mixu Thrilleru a dobrodružného filmu však chybí jedna základní věc a to NADHLED. Renč vše poctivě odkoukal z různých filmů,ale nebyl to zde schopen smysluplně použít.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
2
Tohle byl vtip, že? Tvůrci tohle přece nemohli brát jako opravdový dobrodružný film! Je to dlouhé, nudné, naprosto o ničem a herecké výkony jsou na bodu mrazu. Filip Renč režíruje, jako by právě točil domácí video ze svojí dovolené a podle toho to i vypadá. Na vlastní nebezpečí je veskrze zoufalý film, který si zaslouží procenta leda za to, že je barevný a ozvučený, protože dobrodružství je ve filmu asi jako při venčení psa v parku. Ubohé.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Scénáristu pověsit za koule do průvanu. Protože námět je sakra zajímavej, ale to je boužel tak asi všechno. Technická stránka filmu ok, ale hodinu a půl sledovat dost nezajímavé postavy a poslouchat ty jejich šílené dialogy..no ještě, že tam byl Krobot. Ku*va prdel!!! 4/10

Dodatečné informace

Původní název:
Na vlastní nebezpečí (více)
  • Česká republika Na vlastní nebezpečí
Premiéra v ČR:
24. 1. 2008
Distributor:
Prima+
Země původu:
Česká republika, Rumunsko
Čeština:
Na vlastní nebezpečí je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch