Druhá míza

69%
Druhá míza

Vynikající Al Pacino jako stárnoucí rocková hvězda Danny Collins dojíždí svoji životní dráhu ve stálých kolejích. Jednoho dne jeho manažer (Christopher Plummer) odkryje 40 let starý nedoručený dopis, který Dannymu napsal John Lennon. Píše v něm: ,,Zůstaň věrný sám sobě. Zůstaň věrný své hudbě.” Chce mu tak podat pomocnou ruku v zorientování se v širých vodách slávy a úspěchu, v tom, co sám prožil. Na základě dopisu se Danny rozhodne zabrzdit a chytá druhou mízu. Dá se na cestu k znovuobjevení své rodiny a hledání pravé lásky.

Film byl inspirován skutečnou událostí, John Lennon takový dopis opravdu napsal. (Indigo Film)

 




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Láska na první pohled. Druhá míza je výbornou komedií spojenou s rodinným dramatem. Emoce mezi hlavními postavami funguje a Al Pacino je opět dokonalý. Jde na něm vidět,že si svou roli užívá a na celém filmu to jde díky tomu znát. Krásný lidský příběh,který dokáže diváka chytnout za srdce.
Pete69
Pete69
29 898 bodů
6.5
Konečně kvalitní snímek, který není založen na skutečné události. Herecky ho udělal hlavně Al Pacino, ale ani ostatní se neztratili. Snímek hraje na citlivou strunu diváka od samého začátku, příběh je silný a dokreslen sladkou hudbou. Pěkné, ale ze mně nikoliv skvělé.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Pacinovi jsem toho rockera fakt nevěřil a tak nějak to na mě působilo dost uměle. Tohle téma už tady bylo mockrát a rozhodně v lepší formě.

Dodatečné informace

Původní název:
Danny Collins (více)
  • USA Druhá míza
  • USA Danny Collins
  • USA Imagine
Premiéra v ČR:
4. 6. 2015
Země původu:
USA
Rozpočet:
10 mil. USD
Tržby:
10,84 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Druhá míza je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch