Ženich na útěku

50%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Nemastná - neslaná romantická komedie s Renée Zellweger a Chrisem O´Donnellem v hlavní roli. Celé to působí jako jedna velká slátanina,která po romantické stránce nemá co nabídnout. Hlavní myšlenka filmu - musím si někoho vzít,abych dostal love je debilní sama o sobě.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5.5
Průměrná vztahová komedie, od které nelze čekat nic nového a nenabízí žádnou nadstavbu vyjma slušného hereckého výkonu Renée Zellweger. Spousta klišé, špetka humoru a naprosto standardní až tuctový scénář, který ale naštěstí nezabíhá do trapnosti. 55%
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
8
Romantická komedie, která by se dala považovat i jako remake grotesky Bustera Keatona ´Seven Chances´ z roku 1925. Vše podstatné tu je. Mládence majícího problém se vyjádřit své dívce kterou miluje a do toho astronomické dědictví, které získá pouze pod podmínkou, že se ožení. A tak započne lov nevěsty. Zpočátku je odmítán, ale nakonec se to otočí a vše se zvrhne na lov jeho. Tolik nevěst pohromadě právě od dob grotesky Bustera Keatona ve filmu snad vidět nebylo. Groteska je však groteska a romantický film je romantický film. Typická šablona sice chybí, ale jakoby to nevadilo. Příběh je úsměvný, odpočinkový a celkově tak nějak příjemný. Pobaví už začátek snímku pojednávající o tom, jakou hrůzu mají mládenci ze svatby. Chris O´Donnell a Renée Zellweger jsou jasnou volbou.
avenis
avenis
8 145 bodů
6
Jak by to bylo krásné, kdyby si každá žena mohla prožít takovou romantiku! Jenže právě proto, že romanticky zamilovaných mužů je v běžném životě jako šafránu, točí se filmy o mužích, kteří usilují o ženu svého srdce, trpí a bojují, ona ho nechce, přestože ho miluje, vypadá to beznadějně a nakonec si šťastně padnou do náruče... No není to krásné? :) (2.9.2013)
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
8.5
Moc pěkná romantika.