Soukromé pasti: Nezabiješ

?

Články 3

Tvůrci jsou v soukromé pasti
Téma15. 9. 2011
Tvůrci jsou v soukromé pasti

Od neděle 11. září vysílá televize Nova další čtyři díly původně dvanáctidílného cyklu televizních filmů Soukromé pasti. V premiéře se představil film režiséra a scenáristy Jiřího Věrčáka Nezabiješ, v němž se hlavní hrdina (Jiří Langmajer) vyrovnává s vraždou své manželky. Jak jinak než likvidací (neusvědčeného, tedy domnělého) vraha (Michal Dlouhý).

Nezabiješ? Zoufalý člověk nemá na vybranou, říká Jiří Langmajer
Téma13. 9. 2011
Nezabiješ? Zoufalý člověk nemá na vybranou, říká Jiří Langmajer

Praha – Cyklus Soukromé pasti vzbudil při svém premiérovém uvedení obrovský divácký zájem – jak doma, tak v zahraničí. Jeden z nejdiskutova­nějších dílů, Tatínkova holčička s Miroslavem Etzlerem a Berenikou Kohoutovou, získal před dvěma lety dokonce Cenu pro nejlepší snímek v sekci evropské televizní tvorby ve francouzském La Rochelle. Na úspěch série teď hodlají navázat čtyři nové epizody, z nichž první – Nezabiješ – uvede už v neděli ve 20 hodin televize Nova. Co nám prozradil Herec Jiří Langmajer o roli Jana, jehož ztvárnil v nové epizodě cyklu Soukromé pasti?

Až mi jebne, tak mi jebne, říká po maratonu s Pastmi Jiří Langmajer
Téma11. 9. 2011
Až mi jebne, tak mi jebne, říká po maratonu s Pastmi Jiří Langmajer

Už tuto neděli odvysílá Nova první díl nové řady cyklu Soukromé pasti. Jmenuje se Nezabiješ a Jiří Langmajer v něm hraje muže, jenž se ze dne na den musí vypořádat s vraždou manželky. "Zatím jsem viděl jen upoutávku, ale i to stačilo, abych byl rázem zpět na place a bolestně si to znovu prožil," říká herec.