Sejmout zabijáka

65%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 148 bodů
6.5
Trošku slabší gangsterka, v této kategorii je totiž konkurence obrovská a kvalitní. Zabít irčana, nebo jak je zde napsáno, Sejmout zabijáka je dobrý film natočený podle skutečných událostí, je však málo akční a méně dramatický. Nechybí mu brutální scény a tvrdé postupy Irských gangsterů. Dobrá podívaná.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Zajímavá postava ten Danny Green. Jeho cesta od obyčejného robotníka v docích až po jednoho z nejobávanějších mužů Clevelendu a zároveň člověka, kterého nejde zabít, nepostrádá nic, co by správná gangsterka měla mít. Chvílemi se ani nechce věřit, že tohle všechno Danny mohl přežít..7/10
muzz
muzz
18 035 bodů
6.5
Ray Stevenson je typově neobyčejně podobný Genu Hackmanovi, je to prostě taky Irčan :) Film je moc pěkně zahraný, dost mě to překvapilo, že jsem o tom ještě neslyšel. Navíc filmy inspirované skutečností oceňuju. Je to pěkný a zajímavý film, který můžu každému jen doporučit.
Profilová fotka
Smazaný uživatel
764 bodů
6
Retro vracející se do 70.let a mapující mafiánský vzlet i pád Dannyho Greena - Irčana, který se jen tak nedá (jak ostatně napovídá titul). Při sledování filmu, který poměrně příjemně ubíhá, má ale divák pocit, že tohle už viděl víckrát a bohužel i líp. Režiséra Jonathana Hensleigha zachraňuje dobrá volba herce pro hlavní roli. Ray Stevenson sice moc nehraje, ale má charisma, které diváka občas nechává na pochybách, jestli se to náhodou s tím odsuzováním mafiánství nepřehání - vždyť jsou mezi nimi tak sympatičtí lidé, že... Mám obavu, že na tenhle film se rychle zapomene (pokud se tak už nestalo) a pocit, že Hensleigh se měl držet spíš svého kopyta (jako scenárista je podepsaný pod filmy jako Jumanji nebo Smrtonosná past 3)