Pod toskánským sluncem

65%
Pod toskánským sluncem
Plakát traileru

Studio, které natočilo film Holka na roztrhání, vám představuje další romantickou komedii POD TOSKÁNSKÝM SLUNCEM s Diane Lane v hlavní roli (nominovaná na Oscara, Nevěrná, Perfektní bouře). Frances Mayes (Lane), čerstvě rozvedená spisovatelka ze San Franciska, dostane od své přítelkyně nabídku strávit deset dní v Toskánsku. Je tím trochu zaskočena a příležitost nepřijímá s nadšením. Přesto nakonec sebere všechnu svou odvahu a vyrazí na cestu. Toskánsko ji natolik okouzlí, že se rozhodne koupit zchátralou vilu. Začíná dobrodružství, které změní její život a naplní ho neočekávaným překvapením, přátelstvím a láskou.




Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Snímek je adaptací stejnojmenného úspěšného knižního bestselleru Frances May vycházející z jejího skutečného životního příběhu. Film sází na sympatickou hlavní hrdinku v podání Diane Lane, romantiku pro různé věkové kategorie a humor vycházející ze střetu kultur, ale nebyl by to Hollywood, aby nebyl mezinárodně srozumitelný, takže je to střet starého a nového. Film byl nominovaný na Zlatý globus pro nejlepší ženský herecký výkon Diane Lane a americká asociace filmových výtvarníků film nominovala za nejlepší výpravu v současném filmu toho roku.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
nie tak ofenzivne otrasne ako "eat, pray, love" ale stale film ktory sa zameriava na tu istu cielovu skupinu. prostredie je uchvatne (toskansko je nieco uzasne) a dokonca par vedlajsich postaviciek je zabavnych, ale nie som dost zena aby som si film na plno vychutnal...
Ombak_Penari
2 764 bodů
6
Pohladilo po duši. Trochu více vybarvené Toskánsko by neuškodilo, ale aspoň to zas nebyl zmalovaný kýč. Celkově ale takové milé.

Dodatečné informace

Původní název:
Under the Tuscan Sun (více)
  • Itálie Pod toskánským sluncem
  • Itálie Under the Tuscan Sun
  • Itálie Pod toskánskym slnkom
Premiéra v ČR:
10. 5. 2017
Země původu:
Itálie, USA
Rozpočet:
18 mil. USD
Tržby:
58,88 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch