Bratz

33%
Bratz

Byly to čtyři nerozlučné kamarádky, které nemohlo nic rozdělit. Když ale nastoupily do prváku na střední škole, objevil se nafoukaný předseda studentského výboru, který se rozhodl jejich přátelství rozbít.




Fingon
16 886 bodů
6
Buď je ve mně duše patnáctky, nebo jsem už totálně zblbnul z vysokoškolského studia... případně obojí a ještě se navíc dokážu na filmy tohoto typu dívat s určitým nadhledem. Bratz jsou místy tak krásně ironickým snímkem, až radost pohledět. Bojují proti sobě ideje policejního státu a myšlenka learning college, obojí aplikované na americkou střední. Kasty či kliky jsou zde dovedeny ad absurdum, stejně tak jako My sweet sixteen party, která jakoby z oka vypadla párty pořádané Paris Hilton v ... jak se jmenovala ta pytlovina z produkce National Lampoon? Taky je to odpad... moment, vzpomenu si... Jo, Trhni si! Zvláště v úvodní části jsou hojně užívané zrychlovačky a rychlý střih, který mě bavil. Meredith přehrávala tak nádherně, že bych to fakt viděl na Oscara (sorry, ale tohle se fakt musí umět) a její hudební výstupy jsou o tři řády zábavnější než zbylá hudební čísla, která by se možná dobře vyjímala v High School Musical - a u toho posledního, přisámbůh, určitě vylezl z hrobu i Kracauer se svým Ornamentem masy. Škoda těch čísel a zvláště pak šíleně plytkého scénáristického kiksu, ve kterém jeden ze Spratků vycouvá, aby si to nakonec s pomocí babičky rozmyslela a všechno kolegyním řekne (nebo to tak fakt mezi patnáctkama chodí?).
Milandob
Milandob
8 900 bodů
0
ak ste mlade dievca (najlepsie este pred prvou menstruaciou), zbieratie babiky "bratz" (ci citate komix alebo co to vlastne je), alebo vas vzrusi pohlad na 15 rocne babenky (vacsinou v kratkych sukniach) tak mate sancu ze sa vam to bude pacit... v opacnom pripade..
Matli
Matli
8 300 bodů
2
Nevěřím, že kdokoliv soustředěně sledoval tento film je ještě naživu. Hrozná americká kravina pro šestnáctiletý američanky. Stupidní děj i herecký výkony. Jon Voight byl asi našrot, když podepisoval smlouvu o účasti na tomto. Půl hvězdičky za scény, kde nehrála žádná puberťačka a čtvrt hvězdičky za videoklip během titulků (zbytek se hold zaokrouhlil nahoru). 10%

Dodatečné informace

Původní název:
Bratz: The Movie (více)
  • USA Bratz
  • USA Bratz: The Movie
  • USA Bratz: La película
  • USA Bratz - O Filme
  • USA Bratz: Oi kollites mou & ego
  • USA Las bratz
Země původu:
USA
Rozpočet:
20 mil. USD
Tržby:
26 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění