Pumpaři od Zlaté podkovy

56%
Pumpaři od Zlaté podkovy
Plakát traileru

Kriminální komedie Pumpaři od Zlaté podkovy byla natočena na motivy volně zpracovaného konkrétního případu rozkrádání u benzinového čerpadla. U jedné benzínky pracuje stálá parta: Vávra, ing. Stejskal, Karafa a Dvořák. Práce jim jde od ruky a z toho plynou i „patřičné“ zisky do jejich vlastní kapsy. Jediný, kdo s těmito kšefty nechce mít nic společného, je starý Dvořák, který se rozhodl, že změní zaměstnání. V této době se u čerpadla uchází o místo mladík Černý. Vedoucí Vávra – ač nerad – ho musí zapracovat… (oficiální text distributora)




Pete69
Pete69
30 023 bodů
7
Sice jasné téma: Rozkrádání socialistického majetku se nevyplácí ! , ale mě se to celkem líbí a tento film si vždy rád pustím, když je v televizi. Naprosto brilantní výkon Josefa Vinkláře a jeho kumpáni také nezklamali. Kriminálka s prvky humoru, kterou mám rád.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Jojo kšefty. Solidní film.
kawa
3 388 bodů
7
Tak trochu jiná krimi, do zavedeného kšeftu s pohonnými hmotami se dostane i ambiciózní mladíček. Od té doby se partě nic moc nedaří a hledají způsob jak mladého vystrnadit, z něho se ale na konci vyklube poručík VB! Krimi s dobrými hereckými výkony a ne úplně špatným námětem se daří i dnes. Jeden z nejlepších filmů režiséra Fuky.

Dodatečné informace

Premiéra v ČR:
1. 1. 1979
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Čeština:
Pumpaři od Zlaté podkovy je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch