Elita armády

53%
Elita armády
Hvězdné duo Jean-Claude Van Damme a Vivica A. Fox se společně poprvé představuje na filmovém plátně v napínavém akčním thrilleru Elita armády. Philip Sauvage (Van Damme) býval během operace Pouštní bouře vojákem speciální jednotky. Teď je najat k ochraně vysloužilého světového šampióna v těžké váze Waynea Barclayho. Barclay, ze kterého se zatím stal zámožný podnikatel, se i se svou rodinou ocitl v nebezpečí. Z vězení právě propustili bývalého rapového krále a gangstera a ten se chystá Barclaymu pomstít za to, že ho pomohl dostat za mříže. Riziko je vysoké, a proto Sauvage sestavuje tým mladých bojovníků a bývalých vojáků, kteří dohromady tvoří Elitu armády.



Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Opravdu jde o jednoduchý akční film co se děje a akce týče. Klasický příběh vojáka ze speciální jednotky, kterého ubíjí vzpomínky a trauma z války. Není co pochválit ani vytknout. Snad jen že se mohli vícekráte pobít. Hudba ujde. Střílečky v normě.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Se divím, že tento druh filmů je ochoten ještě někdo sponzorovat a natočit. Sice to není klasická Van Dammovka, ve které by 90 minut dostával na prdel a pak všechny ukopal k smrti. Děj je slaboučkej, na úrovni 80. a 90. let, scénář na nule, ale kupodivu se na to i tak dalo koukat s mírným nadhledem. Opět tu jsou k vidění typické zpomalovačky v každé akční scéně, které už jsou v dnešní době docela trapné, ale má to svoje kouzlo, tak jako celý film, tekrý je natočen starým 90-kovým stylem, takže to po dlouhé době bylo spíše spestřením a změnou od dnešních akčních filmů s šíleně rychlou, trhavou a kamerou a ultra-rychlým střihem. Zkrátka old school akčňák s J.C.V.D., na kterém je vidět, že zestárnul. P.S. Co to Van Damme měl na tom čele za bouli :-D ?
skylark13
skylark13
2 085 bodů
2
Nezáživné a nezajímavé..

Dodatečné informace

Původní název:
Apeili apo to parelthon (více)
  • USA Elita armády
  • USA Apeili apo to parelthon
  • USA Força de Proteção
  • USA Hard Corps
  • USA Hard Corps, The
  • USA Los duros
  • USA The Defender
  • USA The Hard Corps
Země původu:
USA
Rozpočet:
12 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění