Kontrakt

55%
Kontrakt

Ray Keen, který vzal svého dospívající syna Chrise na výlet do divočiny, tam naráží na skupinu policistů převážející nájemného vraha Franka Cardena. Když se však parťáci Franka snaží policisty zastavit a jeho vysvobodit, vybourají se a nikdo z policistů havárii nepřežije. Poslední přeživší však stihne Rayovi předat zprávu a pověřit ho, ať Franka dovede před soud. Ray s Chrisem se ho tedy snaží dostat z divočiny, ale jde po nich partička Rayových mužů, kteří se ho snaží dostat ze zajetí a Raye zabít. A situace se ještě více komplikuje, když jim cestu zkříží cizí pár, Lochlan se Sandrou... Dokáží Ray a Chris uniknout zabijákům a předat Franka do rukou zákona nebo zemřou všichni v divočině?
Kriminální thriller režiséra Bruce Beresforda v hlavních rolích s Morganem Freemanem a Johnem Cusackem.




hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Cusack se synem na výletě proti bandě vycvičených bývalých vojáků. Přežít se to dá, protože právě pro Cusacka mám i přes ten jeho nečuch na filmy docela slabost a Freeman by udělal dobrý film i z Babovřesk. Škoda, že se režie nechopil někdo víc znalejší žánru, potenciál tady i přes tu béčkovost byl.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Hodně slušnej námět, ale obyčejně natočené, Morgan a John tomu dodávají jen šťávu bez které by to bylo pomalu na odpad. 47%
avenis
avenis
8 196 bodů
5
Středně zajímavá, rádoby napínavá "walk" movie. Žádná z postav není vyloženě sympatická, ale Morgan Freeman, navzdory své kruté a chladné postavě, působí asi nejsympatičtěji. Naštěstí je tu krásná a drsná příroda. která zachraňuje, co se dá.
Vidět stačí jen jednou.

Dodatečné informace

Původní název:
The Contract (více)
  • Německo Kontrakt
  • Německo The Contract
  • Německo El contrato
  • Německo Le contrat
  • Německo O Contrato
  • Německo To symvolaio
Země původu:
Německo, USA
Rozpočet:
25 mil. USD
Tržby:
5,55 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Kontrakt je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné