Vlak plný peněz

58%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
7
Akční komedie alá 90.   léta. Co dodat. Lepší   průměr a nic víc. Dívat se   na to dá, lehce pobaví a o   úžasné akční scény   pochopitelně také není   nouze. Wesley Snipes ukecaný   jak Eddie Murphy a Woody   Harrelson mu vděčně   přizvukuje. Povedené   vykolejení metra přidává   na bodech. Zkrátka další   ryze popkornový akčňák,   který ničím nepřekvapí,   ale rozhodně ani neurazí. A   Jennifer Lopez? Inu snaží   se.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Poprvé se Woody s Wesleym objevili v nečekaném hitu Bílí muži neumějí skákat a je celkem škoda, že se tenhle film víc nepromakal, protože to mohla být slušná klasika a buddy movie. Vidět se to ale určitě dá.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Toto dílo mě celkem i překvapilo a dobře pobavilo. Harrelson byl fakt jedinečný.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
polovica 90tok ked bol wesley snipes este stale HOT a v akcnom kurze (v ten isty rok mal v kinach i dramu a komediu). jeho chemia s woodym sa preniesla z white men cant jump a clovek im uveri ze su to bratia (from another mother), co sa neda povedat o mladej JLO ktora je viacmenej do poctu. skoda ze Ruben je iba priemerny akcny remeselnik a i vdaka tomu akcne sceny postradaju potrebnu stavu, napriek tomu ze sa pracuje s miniuaturamy a to dodava pocit poctivej filmarciny ktora sa dnes len tak nevidi (v dnesnej dobe plnej CGI scen je to prijemne osviezenie)...
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6
Skvěle zvolená hlavní dvojice. Ničím výjimečná akční komedie s pár povedenými scénami a hláškami.