Delgo

47%
Delgo
Plakát traileru

Země Jhamora je rozdělena vzájemnými předsudky dvou národů - okřídlených Nohrinů, pánů oblohy a Lockniů, kteří využívají mystické síly země. Když se Delgo, Locknický teenager sblíží s Nohrinskou princeznou, nepřátelství mezi oběma národy ještě vzroste.

Film Delgo se odehrává v magickém světě, ve kterém jsou dvě civilizace rozděleny strachem. Ovšem dvě srdce plná lásky mají šanci tento svět zachránit. Když se Delgo, Locknický teenager sblíží s Nohrinskou princeznou, nepřátelství mezi oběma národy ještě vzroste. A je ideální situace také pro císařovnu v exilu, která se připravuje na svou pomstu. Za pomoci vychytralého zrádce a dvou nemotorných sluhů unese císařovna Nohrinskou princeznu a vše svede na Delga ve snaze vyprovokovat mezi dvěma znepřátelenými národy válku. Delgo je zoufalý, snaží se očistit své jméno a zachránit princeznu. Se svým bázlivým přítelem Filem se vydává za Nohrinským velitelem… Podaří se Delgovi dokázat svou nevinnu, vysvobodit princeznu, odhalit zrádce, ukončit válku a sjednotit oba národy dříve, než bude pozdě?




Izmo1_2_3_
Izmo1_2_3_
1 157 bodů
4
Další promarnění animák na který se kouknete a pak dočista zapomenete a řeknete si "O čem ten film vlastně byl?" atd, z prostředí a podivných zvířat jsem byl zaujat od začátku až do konce akorát kde to neplatí je u hlavních postav které mě nezaujali a nějak mi toho moc nenabídli, vtipy se ve filmu moc neobjevují ale když se nějaký ukáže tak si zase přeju aby se ve filmu radši neobjevil, vzhled animace docela ujde ale když dojdou na efekty tak si připadám jako kdybych koukal na videohru což bych pochopil ale u celovečerního filmu je to pro někoho dost meh i tak oceňuju tu snahu každého animátora co se na tomhle filmu podílel, na druhou stranu kde animace vynikala je v akčních scén které taky trochu zabaví ale kde mě to obzvlášť zklamalo je na konci kde mohla bejt epická bitva bohužel to jsem nedostal a místo toho jsem dostal konec který mi přišel že není pořádně zakončení, PONAUČENÍ: příště se nesnažte o vtipný film když vám ty vtipy ani trochu nejdou a místo toho se zkuste zaměřit na to hlavní a to je postavy a příběh a pak z toho klidně může být doporučený film pro celou rodinu s fantasy prvkem který může někomu připomíná film Avatar, hodnotím Animace 6/10 Postavy 3/10 Příběh 3/10 Celkově hodnotím ⭐⭐ 3/10

Dodatečné informace

Původní název:
Delgo (více)
  • USA Delgo
Země původu:
USA
Rozpočet:
40 mil. USD
Tržby:
0,69 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění