Kutil Tim

69%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Není snad člověka,který by neznal seriál Kutil Tim a aspoň jednou nezažil přihody tohoto nešikovného řemeslníka a moderátora pořadu Svět Kutilů. Pro Tima Allena se tento seriál a vlastně i postava kutila Tima stěžejní v jeho kariéře a už mu jí nikdo - nikdy neodpáře. Jako většina rodinných seriálu 90. let,tak i tento si hodně zakládá na rodinných vztazích a jejich problémech. Bohužel s nimi nepracuje tak dobře jako třeba Krok za krokem.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 290 bodů
8
Tenhle americký sitcom řadím do té lepší půlky, hlavně díky sousedovi, který nikdy není vidět - Wilsonovi, jehož přítomnost mi vždycky zlepšila náladu...
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Na tomhle stylu humoru jsem vlastně vyrostl a nikdy na tenhle seriál nedám dopustit. Moje duševní záležitost...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Neskutečně zábavný a trochu nešikovný kutil. Suprovní seriál který jsem hltal.
p.a.douch
p.a.douch
8 380 bodů
9.5
Tento seriál jsem docenil až v současné době při sledování na Nova 2. Chemie mezi Allenem a Richardsonovou je úžasná. Vůbec celá rodinka a její okolí působí sympaticky. V dnešní hyperkorektní době by podobný seriál, u společnosti jako je Disney, patrně neměl šanci vzniknout. Takže za mě, i přes některé slabší díly zejména ke konci seriálu - 95 %.
kubas369
4 086 bodů
8
Blbé až geniální stejně jako Tim.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
7.5
Stejně jako Přátelé nebo třeba Cheers je tento sitcom těžce poplatný době. Dneska už prostě není vtipné to, co bylo v roce 91. Také jsem si při prvním sledování vůbec neuvědomil, jak moc rodinný seriál je a že Timovy karamboly upadají v těžkém stínu řešení rodinných problémků nevychovaných dětiček. To ale nic nemění na faktu, že hlášku:"Myslím, že ne, Time" budu už používat nafurt.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6.5
Dobrý herecký výkon Tima Allena.
siginho
siginho
649 bodů
9
Pro mne rozhodně patří do Topten sitkomů.