Bydlení je hra

55%
Bydlení je hra
Plakát traileru

V magazínu Bydlení je hra, který se na obrazovkách objevuje každý týden ve čtvrtek v 17.30 na ČT1, se divák může dozvědět užitečné informace a rady z oblasti úprav interiérů, architektury, designu, materiálů a vybavení, financování staveb, správného výběru nábytku či vhodného použití domovních doplňků apod. Každý jednotlivý díl pořadu se přitom zaměřuje vždy na ústřední téma (např. předsíně, dětské pokoje, podlahy, osvětlení atd.).

Pořad samotný je rozdělen do dvou střídajících se částí: první je tzv. publicisticko-informační, která se divákovi snaží poskytnout co nejpřehlednější kompendium údajů o vybraném tématu daného dílu; druhá linie je pak soutěžní a zábavná. Ta spočívá v práci architekta, který navrhne a zařídí zadaný prostor dle základních požadavků dobrovolně přihlášeného majitele, ale realizace bude pro investora až do momentu předání vyhotovené zakázky utajená. Diváci ji ale budou moci sledovat od návrhu, nákupu až po samotné provedení. Konečný výsledek bude tak pokaždé pro majitele překvapením a televizní kamery zachytí vždy jejich autentické rekce. Jedinečná je také možnost bezprostřední konfrontace s odborníkem, nejčastěji profesionálním architektem, který svůj projekt i pro televizního diváka srozumitelně osvětlí.

V pořadu nechybí ani soutěž pro diváky s nabídkou lákavých cen pro vítěze a šance pro kohokoliv z vás, kteří máte chuť vylepšit své vlastní bydlení a rozhodnete se pustit si do svého bytu televizní štáb s architektem, který pro vás zrealizuje zadaný projekt. (Česká televize)



Dodatečné informace

Původní název:
Bydlení je hra (více)
  • Česká republika Bydlení je hra
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění