Třída číslo 402

71%
Třída číslo 402
Plakát traileru
Příběh se zaměřuje především na studenty z pokoje 402, jak napovídá název. Učitelka slečna Gravesová je obvykle zobrazována jako účastník problémů a nespravedlností, které jsou studentům působeny, ať už se jedná o dilemata vnitřní nebo vnější. Příběh je natočen na motivy knížky "Gracie Gravesová a děti ze třídy 402". Přirozeným vůdcem třídy je zrzavá dívka Nancy. Ona a její spolužáci (Jessie, Arthur, Freddie, Polly aj.) vyvádějí samé nezvednosti, kterými zlobí nejen svou třídní učitelku Gravesovou, ale také rodiče a ostatní žáky školy.




Standa.
Standa.
6 180 bodů
6
Největší problém tohohle seriálu je ten, že skoro každý díl je jako ten druhý, prostě se to pořád opakuje dokola. Menší děti si toho asi určitě nevšimnou, ale starší diváci rozhodně ano, a proto mě začal seriál poměrně rychle nudit.
karlik4801
1 942 bodů
8
Zábavný seriál, bavila mě snad skoro každá postava, žiďák, posera, třídní blbka, šprtka, tichá kráska, frajer, černoch. No prostě všechno dohromady v neškodném podání a v neškodném humoru. Jako malý jsem u toho vydržel hodiny, jak jinak když na Fox Kids všechno furt dokola opakovali. Dnes je příjemné se na to znovu kouknout.

Dodatečné informace

Původní název:
Kids From Room 402, The (více)
  • Kanada Třída číslo 402
  • Kanada Kids From Room 402, The
  • Kanada La classe en délire
  • Kanada Oi bobires tou 402
  • Kanada Trieda číslo 402
Země původu:
Kanada, Francie
Ocenění:
Žádná ocenění