Kašpárek

61%
Kašpárek
Kašpárek
Alexandre Boroni má na víc, než být obyčejným zlodějíčkem ve své čtvrti. Vyjde z vězení a okamžitě začne okouzlovat ženy, aby je mohl nejdříve dobýt, pak okrást. Náhoda tomu chce, že se při své cestě do Benátek zaplete do hry tajných služeb. A je to znovu on, kdo vítězí nad agenty, mafiány a teroristy z třetího světa. Štěstí že Benátky zůstanou celé! Ještě přitom stačí podfouknout japonské obchodníky s uměním, klenotníka a svést několik žen.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Komediální role Belmondovi sluší. Teda mu sluší každá role,ale jde vidět,že má i obrovský smysl pro humor. Kašpárek nijak nevyniká z řad francouzských komedií. Nechybí zde klasický humor,zamotaný děj,spousta postav a zábavné dialogy. Pobaví,ale nenadchne.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Povedená komedie u které jsem se vůbec nenudil a Belmondo opět řádil ve svém klasickém stylu.
avenis
avenis
8 202 bodů
10
Takový malý bláznivý Vaudeville to je. Odpočinková sranda s neodolatelným Jean Paulem. Kostýmní výtvarnici Paulette Breil tleskám za nápad zkombinovat cylindr a bílé trenýrky s puntíky. :) Maurice Auzel je neodolatelný se svými chlupy všude a Belmondův let v závěsu pod vrtulníkem, to je věc názoru. Chlupy v pozoru. (19.4.2021)

Dodatečné informace

Původní název:
Gašparko (více)
  • Francie Kašpárek
  • Francie Gašparko
  • Francie Guignolo, Le
Země původu:
Francie
Ocenění:
Žádná ocenění