J.J. Abrams bude režírovat nové pokračování Star Wars!

J.J. Abrams bude režírovat nové pokračování Star Wars!
Přitom to není tak dávno, co Abrams prohlašovat, že o sedmé pokračování Hvězdých válek zájem nemá a dodal, že se raději bude dál držet Star Treku
"Hádám, že tyhle frančízy (Star Trek a Star Wars) by eventuálně mohly jít proti sobě, ale nemyslím tak daleko dopředu. Jsem obrovským fanouškem Hvězdných válek, Impéria i Jediů a myšlenka toho, že by tento příběh pokračoval i nadále, přes překážky jeho stáří, je fatastická. Kathy Kennedy je moje kamarádka a není snad chytřejší producentky. Star Wars leží ve skvělých rukou," řekl při rozhovoru s magazínem Empire.
Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
| 2002 20th Century Fox
"Byly tu i velmi brzké brífinky a já ihned řekl, že kvůli mé loajalitě ke Star Treku a taky díky tomu, že jsem velkým fanouškem Hvězdných válek, bych byl nerad zakomponován do dalších verzích onoho příběhu. Odmítl jsem nabídku pokračování Star Wars tedy dříve, než mi vlastně byla nabídnuta. Raději budu sedět v kině a nevědět, co mám očekávat než být zahrnut třebaže i do minuty natáčení," dodal Abrams. 
Nyní už nic z toho, co před pár týdny Abrams řekl, neplatí. Podle Lucasfilms je oficiálně u kormidla nových Star Wars a je otázkou, čím tento "ústupek" odůvodní. Fanoušci mu ho každopádně nepochybně vyčítat nebudou.
Víte že...
... vážným kandidátem na režii nových Star Wars byl i Ben Affleck? Třeba ho v Lucasfilms využijí pro režii některé z dalších epizod.